Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú fekete haj és a világos bőr kombó az kb az igazi "domina kinézet"?
Pl
Nekem pl ez az ideálom
Az ilyen lányoknak van egyfajta félelmetes kisugárzása
De lehet csak én látom így
Nem!
Lehet vkinek szőke haja is, és domináns.
Nekem pl kor, alkat, magasság kérdése az ideális domina.
Min35év/min170cm/és nagy cicik, nagy popsi.
43/f
Számomra mindenképp! Mindig is ilyen volt az ideálom, és dominában ilyet találni főnyeremény lenne :) Pláne ha vékony is, vagy izmos, de vékony. Instán rengeteg ilyet követek, pl Infernal.Moth, Ashleyvonhelsing, drakulangelica, etc - a gothic közegben érdemes kutakodni.
Lehet "félelmetes" is a kisugárzása, vagy rideg, kegyetlen, ami dominánál valóban előnyös. Továbbá, az ilyen megjelenés mindenképpen az átlagtól eltérő szépséget jelenít meg, ezáltal inkább lehet különc, ami feltétlen jó dolog - szerintem. Viszont én az ilyen megjelenésű hölgyeket inkább csodálatosan gyönyörűnek, elragadónak találom.
((Ilyet leírni, hogy "kva gáz" éretlen jellemre vall, ízlés kérdés nem lehet vita tárgya. Számomra pl a szolár bőr + szőkített haj közönséges és taszító.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!