Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a latinos kinézetű srácoknak bejönnek a fehér bőrű világos hajú nők?
Most lehetne azt mondani, hogy ez sztereotípia, de én megfigyeltem hogy van alapja.
Én természetes világoshajú lány vagyok elég fehér bőrrel.
Kiskoromban osztálytársaim de egyes családtagjaim is cikiztek emiatt, szerintük milyen ciki és gáz, sápadtnak nézek ki menjek szolizni (nem vagyok barnulós típus inkább pirulok).
Míg otthon éltem főleg barna illetve sötéthajú fiúkat vonzottam, most külföldön élek és nagyrészt sötéthajú, kreolos srácoknak tetszem. Az egyik latin amerikai fekete hajú és kreolos, mikor szóba jött a fehérségem mondta neki tetszik ilyen fehér vagyok. 😯
Tetszettem már indiainak is, olasznak, mexikóinak is, és némelyik nem nézett ki rosszul egész helyes volt.
Szóval, mitől van ez, vagy mi az oka annak hogy a latinos sracok szeretik a vilagos bőrű lányokat? (Nyilvan nem mind de sokuk vagy egy részük).
A világ minden férfijának bejönnek a fehér bőrű, világos hajú nők.
Főleg, ha csinosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!