Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke hajú lányoknak az intim szőrzetük mindig világos? Vagy honnan lehet megállapítani külsőleg hogy milyen szinű az intim szőrzetük. Szőke hajú lányok írják le nekik milyen
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 09:21
2/19 (:Puszedli :) válasza:
sötét szőke de h elkeztem borotválni így már sötét.
4/19 anonim válasza:
Vagy szóke, vagy nem! A szemöldökük se szóke, a puncijukon is lehet sötétbarnától a búzaszőkéig bármi. A világosbarna hajúaknak is lehet egészen világos, vékony, egyenes szálú a fanszőrzetük. De egészen fekete nem szokott lenni, és durva, vastag, göndör se.
A vékony, ritkás, egyenes szálú szőke szőrnek nagy előnye, hogy nem kell borotválni, gyantázni, krémezni: sosincs útban. A feleségemnek ilyen van, és isteni turkálni benne.
6/19 anonim válasza:
amugy nem mind1 ha ugyis kb minden lanynak csupasz?:)
7/19 A kérdező kommentje:
Nem mindegy kiváncsiság szerintem nem mindenkinek csupasz
2018. jan. 28. 10:02
8/19 Shanyika82 válasza:
dugtam már szőkét fekete, vöröses punciszőrrel is... a többinek csupasz volt
10/19 anonim válasza:
Nagyon ritka a szőke punci szőr.Ott lent mindig sötétebb,általában sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!