Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha 45 évesen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 45 évesen egy férfinak már nem áll fel , vagy csak ritkán és rövid ideig ?

Figyelt kérdés

#Szomorkás.
2022. jún. 17. 00:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Na látod. Pont ez is az az életkor, amikor nagyon jó lenne, ha mellettük lennél.

Tényleg ennyire fontos a pénz, hogy a legszebb pillanatokért eldobod?.. Megér annyit, hogy a szeretetükért feláldozd? Tudod mennyi szeretet van egy gyermekben, ők még önzetlenül, tisztán.

2022. jún. 18. 09:05
 22/29 A kérdező kommentje:

Persze , tudom és többször át is gondoltam már a munkahely váltást .

De akkor egy új szakmát kellene tanulnom , mert a jelenlegi szakmában csak hasonló jellegű munkabeosztásra számíthatok .

2022. jún. 18. 16:02
 23/29 anonim ***** válasza:

Oké, az jó. És nem szeretsz tanulni, új ismeretekkel gazdagodni? Tudod, sokan váltanak, kezdenek újat pl. külföldön. Vannak, akik úgy döntöttek, hogy több lábon állnak és képezték magukat. Olyan is, aki a meglévő mellett.

Szal ne kifogásokat keress!

2022. jún. 18. 16:19
 24/29 A kérdező kommentje:
Persze , igyekszem .
2022. jún. 18. 18:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor jó. :)
2022. jún. 18. 19:06
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Elhiszem, hogy jól keresel és sok pénzed van, de az igazság az, hogy egy gazdagnak sem ásnak majd nagyobb gödröt, mint egy szegénynek.
2022. jún. 20. 10:14
 27/29 A kérdező kommentje:
Igen , igaznak tűnik ez a mondás .
2022. jún. 21. 22:05
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
Én 66 éves vagyok.Az én 18 centis peniszem meg mindig szinte állandóan áll!
2022. dec. 3. 12:30
 29/29 A kérdező kommentje:

28/-Ez igazán dicséretes és irigylésre méltó .

Bár csak én is elmondhatnám magamról majd 66 évesen , ugyanezt .

Ám nem hogy 66 évesen , már most 45 évesen sem mondhatom el , hogy rendben van a cerkám , sajnos .

Talán az életmódomnak , talán a genetikának , vagy valamilyen rendellenességnek köszönhetően , de már szinte biztos vagyok abban , hogy nekem 66 évesen már örülhetek ha még , pisilni tudok a cerkámon .

2022. dec. 4. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!