Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 45 évesen egy férfinak már nem áll fel , vagy csak ritkán és rövid ideig ?
Na látod. Pont ez is az az életkor, amikor nagyon jó lenne, ha mellettük lennél.
Tényleg ennyire fontos a pénz, hogy a legszebb pillanatokért eldobod?.. Megér annyit, hogy a szeretetükért feláldozd? Tudod mennyi szeretet van egy gyermekben, ők még önzetlenül, tisztán.
Persze , tudom és többször át is gondoltam már a munkahely váltást .
De akkor egy új szakmát kellene tanulnom , mert a jelenlegi szakmában csak hasonló jellegű munkabeosztásra számíthatok .
Oké, az jó. És nem szeretsz tanulni, új ismeretekkel gazdagodni? Tudod, sokan váltanak, kezdenek újat pl. külföldön. Vannak, akik úgy döntöttek, hogy több lábon állnak és képezték magukat. Olyan is, aki a meglévő mellett.
Szal ne kifogásokat keress!
28/-Ez igazán dicséretes és irigylésre méltó .
Bár csak én is elmondhatnám magamról majd 66 évesen , ugyanezt .
Ám nem hogy 66 évesen , már most 45 évesen sem mondhatom el , hogy rendben van a cerkám , sajnos .
Talán az életmódomnak , talán a genetikának , vagy valamilyen rendellenességnek köszönhetően , de már szinte biztos vagyok abban , hogy nekem 66 évesen már örülhetek ha még , pisilni tudok a cerkámon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!