Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem kivàn csak heti 1-2 szer..Én minden nap..Külföldön dolgozom honapokat,igy ritkàn vagyunk együtt...Szerintetek melyik normàlis dolog?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 21:06
2/7 anonim válasza:
Kinek ilyen, kinek olyan a libidója. Ha heti 1x - 2x kívánja, az akkor is így van, ha otthon vagy, ha nem.
3/7 anonim válasza:
Az nem normális, hogy eltérő a libidótok, ami biz' képes feszültséget eredményezni egy kapcsolatban. Ahogy a kérdésed kiírásának a motivációjából ki is derül.
Tipp: hát hozd meg a kedvét. Ne azzal hogy kiköveteled, hanem az ágyon kívül először (ismered a nőket: egy kis figyelmesség, kedvesség sokszor csodákra képes az ágyban is). Legyél vele kedvesebb az ágyon kívül is, hátha meghozza a libidóját.
4/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani. Van no aki heti 10x kívánja, és van no, aki havi egyszer akarja csak. Azt is majdnem csak a pasi kedvéért. A te feleséged neked kell ismerni. Mi erre nem tudunk mit mondani, csak talalgatnank.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2021. márc. 2. 11:31
6/7 anonim válasza:
Ritkán vagytok együtt, nincs intimitás. Amikor a párom hanyagolni kezdett, a szexet sem kívántam vele, pedig mi is csak heti 2x találkoztunk.
Soha nem csaltam meg, nem flörtöltem mással, egyszerűen lecsökkent a libidóm.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz..koszonom
2021. márc. 9. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!