Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leg megalázó dolog amit átèltetek szex közben?
Figyelt kérdés
Gondolok itt kènyszer oràlra.
Èlvezèskor tarkón csapásra.
Fenèk(kakis) nyalatásra?
Sperma az arcba?
Adtátok v kaptárok
2021. márc. 1. 19:01
1/15 anonim válasza:
Katéter, lánynak. Adtam. (BDSM)
F, 37
2/15 anonim válasza:
Amikor a barátnőm azt mondta hogy ő most nem kívánja de felőle mehet.
3/15 anonim válasza:
Nekem az , hogy nem állt fel amikor kellett volna , a lány meg jól kinevetett , majd közölte hogy inkább öltözzünk fel és ne erőltessük , ami nem megy !
4/15 anonim válasza:
Előjáték, a srác nyal, baromi jó, megkérdezi, hogy beteheti-e gumi nélkül, mire levegőt vettem volna és mondom hogy nem, be is rakja és rámfekszik teljes súllyal, mondom vedd ki, erre elélvez a puncimba.
6/15 anonim válasza:
Nem, elrohantam esemény utániért és soha többet nem álltam vele szóba
7/15 anonim válasza:
Inkább szex után. Nem történt semmi baleset, gumi nem lyukas, stb. De azért csináljak terhességi gyorstesztet, mert szerinte teherbe akarom rakatni magam.😂 Értelmiségi, fiatal, huszonéves nőként...
8/15 anonim válasza:
( 6 ) - nem csodálkozok rajta , hogy nem álltál szóba vele többé !
(7)-gondolom te sem voltál ideges kicsit sem !
9/15 anonim válasza:
#8 Nem voltam ideges. Mitől lettem volna, ha nem történt semmi?
10/15 anonim válasza:
Amikor elkezdte nézni a telefonján az időt, hogy nehogy elkéssen hazulról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!