Tudatos álmodó barátaim! Mi volt az eddigi legdurvább/ legérdekesebb dolog, amit álmotokban átéltetek?
Figyelt kérdés
Velem egyszer történt, amikor még kezdő voltam tudatos álmodás terén és nem sikerült teljes egészében tudatosítani, hogy álmodok, az, hogy rengeteg időt töltöttem az álomvilágban. Legalább hatvan évnek tetszett, mikor történt, 16 éves voltam, az álom vége felé pedig már idős emberként éltem az álmomban. Nagyon furcsa ezt leírni is, de ugye ez rengeteg idő és szinte már el is felejtettem, hogy van igazi valóság. Amikor felébredtem, nem is értettem hirtelen, hogy mi is történt valójában. Emiatt, hogy egyszer már leéltem egy majdnem teljes emberi életet egy fiktív világban, aztán visszacsöppentem valami olyan helyre, amire már szinte nem is emlékeztem, majdnem megborult az élmény is és depresszióba estem. Érdekelne, hogy valakivel fordult- e már elő ilyen/ ilyesmi, vagy egyáltalán lesz- e valaki, aki nem néz tiszta hülyének emiatt? Emellett szívesen olvasok el érdekes álmokat is, ha valaki leírja, érdekelne, hogy mások miket szoktak csinálni, ilyesmi...2019. aug. 14. 19:10
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs, azt akartam írni, hogy "megborult az elmém", csak hát ugye auto correct úr dolgozik...
2019. aug. 15. 09:33
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Ez elég durva. Nekem még sosem sikerült a tudatos álmodás, de régóta érdekel. A történeted amúgy elég megdöbbentő. Valójában mennyi ideig aludtál, amíg leélted ezt a bizonyos életet?
4/6 A kérdező kommentje:
Helló, azt hiszem olyan 10-12 órát aludhattam, mikor ez történt.
2019. szept. 1. 10:06
5/6 anonim válasza:
Ilyesmit én csak az eredetben láttam. Viszont velem egyszer történt hasonló, de az nem egy álom volt, hanem valami durvább. Még gyerek voltam, és dragon ballosat játszottunk, ami abból állt, hogy megpróbáltunk erőt gyűjteni, mint a mesében. Tehát igazából megfeszítettem minden izmomat, főleg a fejemben, egyszóval erőlködtem a semmire, de mindezt tiszta erőből, és még azon is túl. Aztán elájultam pár pillanatra. Olyan rövid időre csak, hogy az osztálytársaim észre se vették, és el sem estem, mert végig ültem. De mintha egy teljesen új világba kerültem volna. Nem voltak emlékeim a múltamról, azt se tudtam hirtelen hol vagyok, nemhogy nem ismertem fel senkit, fel sem fogtam magam körül a világot. Kellett hozzá vagy 40 perc, mire minden emlékem visszajött. Felnőttként utána olvastam a dolognak, és valószínűleg az történhetett akkor, hogy olyan szinten erőlködtem, hogy az agyi ütőerem majdnem majdnem elpattant, és az ájulásnak egy egészen kritikus verzióját éltem meg, ami bár csak néhány másodperces eszméletvesztés volt, az agyamat egy pillanatra kikapcsolta, majd újra vissza. Mint mikor a számítógépen megnyomod a restart gombot. Úgyhogy ott majdnem meghaltam, és nem is tudtam róla, meg senkinek fel sem tűnt. Tehát, mielőtt túlzottan elmerülnél az illúziók tengerébe, próbáld meg reálisabban megfogni a dolgot. Tényleg leéltél egy életet álmodban, vagy csak egy pillanatnyi illúzió tűnt éveknek? Vissza tudsz sorolni konkrét momentumokat, pillanatokat, éveket abból a bizonyos leélt életből? Vagy nem emlékszel semmire pontosan? Említetted, hogy el se tudod magyarázni. Nos, gondolom nincs megfogható emléked, mert nem ez történt. Valószínűleg a te agyad is nyomott egy restartot álmodban, de nem tudom, mitől lehetett. A haláluk előtt, vagy halálközeli élményben szokott ilyesmi előfordulni. Ha minden igaz, amit leírtál, menj el egy agyi ct-re, mert lehet hogy nem stimmel valami.
6/6 anonim válasza:
Egyszer egy órán át álmodtam azt hogy nem tudtam kimenni az álmomból.. Ilyesmi volt a cél de az álmomban 1 hét volt.. Szóval ja :( és meg voltam ilyedve mert mindig ugyanott ébredtem újra és újra és fel is adtam és 1 órán át ott voltam egy végtelennek tűnő álomban.. Ez az én történetem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!