Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a leg megalázó dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leg megalázó dolog amit átèltetek szex közben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt kènyszer oràlra.

Èlvezèskor tarkón csapásra.

Fenèk(kakis) nyalatásra?

Sperma az arcba?

Adtátok v kaptárok

2021. márc. 1. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elkezdtem sírni hogy nem tudok szopni ügyetlen vagyok, erre ahelyett hogy hagytuk volna az egészet és megölelgetett volna, elkezdte gyakoriról olvasni hogy hogy kell.

Olyan is volt, hogy életében egyszer orgazmusig nyalt, majd kijelentette hogy "megtettem amit a haza megkövetelt".

Kalandban volt olyan hogy a srác játszott a puncimmal, utána kiment kezet mosni, de előtte én még a fenelét is kinyaltam...

2021. márc. 1. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miután kinyaltam a mennyasszonyomat és elélvezett azt mondta, hogy beszélnünk kell. Azt mondta, hogy lefeküdt egy másik pasival akitől lehet terhes maradt. Azonnal hányingert kaptam és összedőlt a világ. Azonnal előttem volt amint egy másik pasival dug aki bele élvez.
2021. márc. 1. 21:07
 13/15 A kérdező kommentje:
12.....ha ez igaz..... Ott bege az asszonynak😂
2021. márc. 1. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjem a házasságunk vége felé már külön szobában aludt.. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy fázik a hátam.. Hát neves volt a felső rajtam.. Rá verte a hátamra amíg én aludtam...
2021. márc. 1. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem akartam szexelni a sráccal, de mindenáron tolta magát, végül sikerült levetkőztetnie, aztán megadtam magam, pedig tényleg nem akartam..

Ismerkedési fázisban voltunk, de már jópár randin túl, átjött hozzám a srác. Elvoltunk, ezt azt ide-oda dörzsölt és nyomott, nekem pedig megjött, de nem vettem észre, mert piros rövidnaciban voltam. Csak miután elment vettem észre, ő pedig utána szóvá tette, hogy piros volt az alsógatyája, mitől?!

Bár nem szexeltünk, de elég megalázó volt...

Összejártunk egy sráccal, átjött filmezni, mindenáron szexelni akart és nem állt fel neki. Azt gondoltam én tehetek róla, mert nem vagyok elég tutajos, de már tudom, hogy ez neki volt ciki, de akkor megalázónak éreztem.

25/N

2021. márc. 1. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!