Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 45 évesen egy férfinak már nem áll fel , vagy csak ritkán és rövid ideig ?
Akkor ezek szerint itt az ideje az életmódváltásnak, ha egészségesen akarsz még élni. Tudom ez sem könnyű, de meg kell lépned, nehogy valami rosszabb történjen és az kényszerítsen erre. Sok emberrel beszéltem már eddigi életem során és elmondták velük mi történt. Egy életed van.
#8 voltam
Igen , több alkalommal fel vetődött bennem már a munkahely váltás , mert így valóban csak azért élek , hogy dolgozzak !
Igaz , jól megfizetnek , máshol itt a környékemen közel sem tudnék annyit pénzt keresni , mint annál a cégnél , ahol jelenleg vagyok .
De már csak a pénz miatt vagyok még náluk .
Jogos... már bocsi, de ha meghalsz mit csinálsz a pénzzel?
Erről egy mondás jutott eszembe, vhogy így hangzik, az emberek azért dolgoznak, hogy legyen lakás, ház, autó, ezek költségeit megteremtsék. Reggel elmegy munkába és este haza megy és alszik, de az otthonát még se tudja kiélvezni, mert nincs ideje rá.
És akkor ott a család, már ha van, a velük töltött időt sem.
#8 voltam
15 / Persze , teljesen igazad van . Van családom is , de párom mindig azt mondja , nem baj ha sokat dolgozok , akkor legalább sokat is keresek .
De már érzem a hátrányait , azt hogy ez így , nem élet a pénz meg nem minden , még ha abból élünk is .
Oké, és nem fogsz neki hiányozni?.. Anyunak apu nagyon hiányzik, bár ez mást sztori.
Igen ezt jól látod!!
#8 voltam
8/ - De sajnos már annyira megszokták hogy a legtöbbször dolgozok estig , hogy az furcsa a gyerekeknek , ha néha itthon látnak .
Olyan , mintha külföldön melóznék , csak annyi a különbség hogy még egyenlőre , haza jöhetek aludni ,, na meg a külföldi fizetéshez képest , jóval kevesebb a pénz .
Ez a baj, tudod, hogy szeretnek és szükségük van rád. Sok olyan történetet mondtak, ahol hiányolták az apjukat.
És neked nem hiányzik, hogy lásd, ahogy játszanak, nevetnek, velük legyél, minőségi időt töltsetek együtt? Hány évesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!