Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha 45 évesen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 45 évesen egy férfinak már nem áll fel , vagy csak ritkán és rövid ideig ?

Figyelt kérdés

#Szomorkás.
2022. jún. 17. 00:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jún. 17. 00:11
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Egyénfüggő. Az impotenciának szervi és pszichés oka egyaránt lehet. Utóbbi nem korfüggő, 18 évesen ugyanúgy előfordulhat (stressz, teljesítménykényszer, avagy a vágy megfelelő hiánya).

A szervi ok az nem teljesen okés, de ettől még ez is előfordulhat. Urológia felkeresése javallt.

2022. jún. 17. 00:22
 3/29 A kérdező kommentje:

Azt nem tudtam , hogy pszichés okok is befolyásolhatják .

Én nagyon sokat stresszelek és idegeskedek a meló helyen , napi szinten , sokszor annyira hogy már( rosszul érzem magam ) , de ezt legtöbb esetben akkor érzem már , amikor végre haza érkezek , de még az az napi feszültség bennem maradt !

Észrevettem azt is , ha szabad a hétvégém , vagy szabadságot veszek ki s több napig vagyok itthon , akkor megnyugszom és akkor előfordul , hogy működik is a szex párommal .

2022. jún. 17. 00:33
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
#3 az impotencia oka az esetek többségében pszichés. Kapsz egy jó nagy adag stresszt a melóhelyen, le vagy strapálva. S ezt még nyakon öntötted azzal, hogy 45 éves vagy és előre beszuggerálod magadnak "ebben a korban" már nem működik ugyanúgy. Persze hogy nem műxik így rendesen a berendezés.
2022. jún. 17. 00:35
 5/29 A kérdező kommentje:

Elnézést , csak nem igazán értem , hogy mit is szuggerálok be magamnak ?

A többi sajnos , stimmel .

2022. jún. 17. 00:43
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
#5 hangsúlyoztad a kérdésben az életkorod - nem releváns. Szervezetileg még teljesen okés az ember 45 évesen, ez nem befolyásoló tényező.
2022. jún. 17. 00:50
 7/29 A kérdező kommentje:

6: Tehát akkor mind ez megerősíti , hogy nálam pszichés okok állhatnak a problémám mögött .

Nagyon kellemetlen , ugyan is a nemi vágy az maximálisan megvan , csak a lényeg oda lent , nem akar reagálni , vagy csak rövid ideig ( átmenetileg ) . Pedig 35 évesen még napi rendszerességgel ment a szex .

2022. jún. 17. 01:01
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Jelzi a szervezeted, hogy ez nem jó és lassítanod kéne, kevesebb stressz. Tudom mondani könnyű. Fiatal vagy még, törődj a testeddel, lelkeddel. Esetleg szoktál masszázsra járni, sima test masszázsra? Van hobbid, ami kikapcsol és feltölt?
2022. jún. 17. 02:01
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Azonnal házi orvos. Sok minden állhat a háttérben, szív és érrenderi problémától kezdve a helyi szervi problémán át, a prosztata betegsége, vagy akár hormon probléma is.

Neked akármilyen kényelmetlen is erről beszélni, az orvosnak ez is csak egy beteg, akit kezelnie kell.

Egy ápolónő 28N

2022. jún. 17. 05:57
 10/29 anonim ***** válasza:
Érdemes kivizsgaltatni magad, mert ha tényleg "csak" a stressz miatt vagy impotens, akkor is lehet más problémád is. Viszont gyógyszeres kezeléssel nem fog megoldodni a helyzeted, csak ha sikerül drasztikusan csökkenteni a stresszt. Alvással is vannak problémáid?
2022. jún. 17. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!