Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 45 évesen egy férfinak már nem áll fel , vagy csak ritkán és rövid ideig ?
Egyénfüggő. Az impotenciának szervi és pszichés oka egyaránt lehet. Utóbbi nem korfüggő, 18 évesen ugyanúgy előfordulhat (stressz, teljesítménykényszer, avagy a vágy megfelelő hiánya).
A szervi ok az nem teljesen okés, de ettől még ez is előfordulhat. Urológia felkeresése javallt.
Azt nem tudtam , hogy pszichés okok is befolyásolhatják .
Én nagyon sokat stresszelek és idegeskedek a meló helyen , napi szinten , sokszor annyira hogy már( rosszul érzem magam ) , de ezt legtöbb esetben akkor érzem már , amikor végre haza érkezek , de még az az napi feszültség bennem maradt !
Észrevettem azt is , ha szabad a hétvégém , vagy szabadságot veszek ki s több napig vagyok itthon , akkor megnyugszom és akkor előfordul , hogy működik is a szex párommal .
Elnézést , csak nem igazán értem , hogy mit is szuggerálok be magamnak ?
A többi sajnos , stimmel .
6: Tehát akkor mind ez megerősíti , hogy nálam pszichés okok állhatnak a problémám mögött .
Nagyon kellemetlen , ugyan is a nemi vágy az maximálisan megvan , csak a lényeg oda lent , nem akar reagálni , vagy csak rövid ideig ( átmenetileg ) . Pedig 35 évesen még napi rendszerességgel ment a szex .
Nem! Azonnal házi orvos. Sok minden állhat a háttérben, szív és érrenderi problémától kezdve a helyi szervi problémán át, a prosztata betegsége, vagy akár hormon probléma is.
Neked akármilyen kényelmetlen is erről beszélni, az orvosnak ez is csak egy beteg, akit kezelnie kell.
Egy ápolónő 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!