Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az , hogy egyes nők szex közben csak fekszenek mint egy darab fa ?
Barátnőmmel nem túl fantázia dús a szexuális életünk !
Én férfi létemre ( szét tudnám szedni őt ) annyira kívánom , ám barátnőm csak hanyat fekve hajlandó a szexre velem és egyáltalán nem működik együtt benne !
Olyan , mint a Svédasztalos vacsora , hogy na itt vagyok , gyere és szolgáld ki magadat !
Sokat gondolkodtam rajta , hogy mi lehet a probléma , de nem jövök rá .
Az ilyen nők , nem kívánják talán a szexet ?
Vagy szexuálisan , felvilágosulatlanok ( tudatlanok ) ?
Esetleg még az van bennük , amit egykor anyuci tanított nekik , hogy jaj kislányom , ezt nem szabad - stb ?
Talán valami genetikai , vagy egyéb rendellenesség okozhat ilyent ?
Mi a véleményetek ?
Nem , tehát szex nélkül nem akarok élni , főleg mivel korábban meg tapasztalhattam milyen is , amikor nem kell kérnem , hanem automatikusan megkapom szeretetből .
Én mindig is úgy képzeltem el az életem , hogy csak abban az esetben élek szex nélkül , ha ara már egészségügyi problémák miatt , gyakorlatilag képtelen leszek !
Soha álmodni sem mertem volna olyasmiről , hogy létezik a világon olyan nő , aki el dobja magától a szexuális örömét .
Csak hogy itt nem csak a barátnőmről van szó ugye bár , hanem itt vagyok én is és így ezzel az én életem nem tud ki teljesedni mellette !
Számomra felér egy katasztrófával komolyan , amikor szexuálisan kívánom őt , de folyton elutasító velem szemben !
Olyan ez mint egy kínzás , ott alszunk egymás mellett , de az intim testrészeihez nem érhetek hozzá !
Ennél a helyzetnél már az is egyértelműbb lenne , ha megcsalna !
Ez nem igaz , hogy nem valamilyen rendellenesség a barátnőm részéről !
De azt hiszem teszek még egy kísérletet , ismét leültetem és komolyan beszélnem kell vele , erről még ha ez őt nem is érdekli .
Ha nem járok sikerrel , akkor komoly döntést kell hoznom , talán ez lesz a helyes út .
Különböző a libidótok, különböző a szex fontossága az életetekben. Sajnálom. Ez így valószínű nem csak neked, de neki is pokoli lehet, vagy később az lesz, és tragédia, ha úgy váltok emiatt szét, hogy szeretet és tisztelet van.
Úgy tűnik, ez az eset, hogy minden nem passzolhat, nem is passzol. Lehet, hogy aszexuális, vagy korábban valamennyire volt rá igénye (árulkodó mondjuk a "csak gyereknemzésre" mondata is), de már nincs, annyira se.
Lehet, ha lesz/lenne másik párod, vele jó lesz, de egy sárkány lesz amúgy, vagy szellemileg nem éritek fel egymás szintjét, olyan hobbija van, amivel nem tudsz azonosulni, piszkál a családja stb. Persze nem akarok ünneprontó lenni, kívánom, hogy találd meg a legjobb megoldást, vele vagy nélküle.
23 /
Nagyon szépen köszönöm az értékes hozzászólást , a segítő szándékot és a sok jó tanácsot , észre vételt .
Ha működne közöttünk a szex , akkor egyértelmű lenne számomra , hogy vele szeretném le él élni az életem .
Szakits vele
Majd en isszejovok vele, ugyis olyan not keresek aki nem akar szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!