Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet egy ekkora darab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ekkora darab nőnek ilyen pasija?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel egy társaságba keveredtünk pár hónapja, én is nő vagyok.

Ő 105 kg, G kosaras mellei vannak, vastag combjai és vádlija. Igaz van derekai is, nem olyan mint egy oszlop, van azért hasa is, de akkor is 105 kg a kb 170cmhez.

Egyébként nagyokat vihog minden hülyeségen, meg nem rossz fej.

Nemrég megismertem a pasiját is, aki egy nagyon jó testű, kigyúrt, helyes pasi, okos, anyagilag elég stabilnak tűnik.

Nem akartam elhinni, hogy ezek együtt vannak.

Mit ehet ezen a nőn az a pasi?

2022. jan. 8. 00:48
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy ő kedves, magabiztos, értelmes, hűséges és annak a pasinak ez a nag, test jön be. Ez elég is hozzá.
2022. jan. 8. 00:57
 2/32 anonim ***** válasza:
73%

Én 94 kg voltam, 158 centihez, amikor megismerkedtem a 75 kilós, edzett, jóképű, jópofa pasimmal.

Attól, hogy egy nő csinos, vonzó, még nem biztos, hogy minden pasinak rá fáj a foga.

Van egy olyan dolog az életben, amit úgy hívnak: ízlés. Ezt próbáld megemészteni…

2022. jan. 8. 01:00
 3/32 anonim ***** válasza:
64%
Láthatóan szellemileg nem vagy valami fejlett. Gondolom ennyi a különbség kettőtök közt. Oké, sokan vannak, akik szeretik a buta nőket, azoknak te is jó leszel. De barátnőnek nem nagyon.
2022. jan. 8. 01:04
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg azért, mert nem egy olyan előítéletes valaki, mint te.
2022. jan. 8. 01:16
 5/32 A kérdező kommentje:

Jó, hagyjuk ezt most, én vagyok a gonosz akkor.

A kérdés, hogyan tud szexuálisan vonzó lenne egy 100kg os nő bárkinek is, pláne egy izmos, jó testű pasinak?

A hasa azért rendesen látszik, úszógumija van.

2022. jan. 8. 01:42
 6/32 anonim ***** válasza:
29%
Fura ízlés. Engem nem vonzanak a dagadt nők. Láttam már olyat, akin volt 8-10 kg plusz, de ő alapvetően formás testű volt, szexi arccal, lábakkal, popsival, cicivel. De a legtöbb dagadt X lábú, lapos seggű, bojler testű, köldökig lógó csocsokkel. Ezerszer inkább karcsú, vagy pár kg pluszos nőt akarnék. Lényeg, hogy formás legyen, szép lábakkal, popsival. Az nem baj, ha nagyobb. S nem azokat értem pár kg pluszosnak, akik valójában elhízott sertések, csak magukat divatosan molettnek nevezik. Valószínűleg jó ez a nő az ágyban. F
2022. jan. 8. 01:48
 7/32 anonim ***** válasza:
64%
G kosaras mellek. Számomra meg is van válaszolva a kérdés. Az hogy jójej a csaj meg már csak hab a tortán.
2022. jan. 8. 02:44
 8/32 anonim ***** válasza:
81%

Van benne valami a nőben amiért a srác bele szeretett. Lehet hogy BBW fetish e van.

Lehet hogy többet ad a nő úgy az ágyban mint az életben mint 5 másik nő egybe véve.

Jobban szeret mint bárki.

Sok a LEHET, beszélgess a pasival és kérdezz rá.

2022. jan. 8. 04:59
 9/32 anonim ***** válasza:
83%

Az enyém is majdnem 100 kg, 110-es E kosaras mellekkel, imàdom !

És ne tudd meg hànyan meg akarnàk dugni rajtam kívül is a bögyöskét.

Mindenütt finom puha, és nem finnyàskodik. Kiszolgàl, és mindenféle malacsàgra rà tudom venni.

2022. jan. 8. 06:25
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is izmos pasim van, pedig egy súlyban vagyunk es sokkal alacsonyabb vagyok. Sosem panaszkodott rá. Ha megkérdeztem valaha is, hogy nem-e tetszene inkább neki egy vékony nő, akkor azt a választ kaptam, hogy "gyönyörű vagy és nem tudnék mást ennyire szeretni". Szerintem amíg nem vagyok az a kórosan elhízott, addig nem lesz baj. Igazából arányosan vagyok telt, de nem akarok már hízni..
2022. jan. 8. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!