Fiúk egy ekkora "darab" lányt, mint én hogy lehet szépnek látni?
Te is tudod, hogy ez normál testsúly a magasságodhoz képest. Ami nem normális, hanem irreális, azok a magaddal szemben támasztott elvárások. Ezeknek nincs racionális alapja, csak egészségtelen társadalmi hiedelmekből táplálkoznak, és ha komolyan veszi őket az ember, akkor jó kis testképzavart, majd abból adódó egyéb pszichés betegségeket tud magának kifejleszteni.
Én 180 centis nő vagyok, nemrég 80 kg voltam, most futással leadtam 10 kilót; fiatalon voltam 65 kg, ez most a kitűzött célom - tehát a te mostani súlyod. Már most, 70 kilósan is tök vékony a derekam, izmos vagyok és remek az alakom. Fiatalon engem is frusztrált a magasságom, aztán megszerettem, és most már nagyon örülök neki. Te is meg fogod szeretni a magasságodat, ahogyan érik a személyiséged, gyűlik az élettapasztalatod.
Egyébként a pszichoterápia az mindig hasznos, ha ilyen gondolatai, irracionális testképzavara van az embernek. Meg különben is.
Ez valami burkolt dicsekvés, hogy ajnározzanak. Jaj hagyjuk már.
Kamu kérdés.
Na megjött a dagi trollzsírkommandó, szégyeníteni az egészséges alkatú embereket, nagyszerű. :)
"De egyébként itt gyakorin is mindenki azt szajkózza hogy egy 170+ os lány is legyen 55 kiló"
Nyilván nem mindenki, és mit érdekel az téged, hogy mit mondanak a hülye emberek a tényekkel és az orvosokkal szemben? :) Nyilván zéró jelentősége van a buta véleményüknek.
Nyilván ismered a BMI kalkulátort: [link]
175 cm és 55 kg-ra azt mondja, hogy egészségtelenül sovány, ez már nem egészséges. Ehhez a testmagassághoz:
"Az Ön ideális testtömege: 66.5 kg
Kívánatos szélsőértékek: 56.7 kg - 76.3 kg"
Tehát a tökéletes középértékén vagy a normál, egészséges tartománynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!