Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ekkora darab nőnek ilyen pasija?
Van egy nő akivel egy társaságba keveredtünk pár hónapja, én is nő vagyok.
Ő 105 kg, G kosaras mellei vannak, vastag combjai és vádlija. Igaz van derekai is, nem olyan mint egy oszlop, van azért hasa is, de akkor is 105 kg a kb 170cmhez.
Egyébként nagyokat vihog minden hülyeségen, meg nem rossz fej.
Nemrég megismertem a pasiját is, aki egy nagyon jó testű, kigyúrt, helyes pasi, okos, anyagilag elég stabilnak tűnik.
Nem akartam elhinni, hogy ezek együtt vannak.
Mit ehet ezen a nőn az a pasi?
"Tehát várom a tippeket, hogy fúrjam ki a vizilovat eme félisten mellől."
:DDDD
Ezen mekkorát nevettem :D
Még mindig nem érted, nem látod át?
Nem minden a kinézet, létezik egy belső tulajdonság is. Amíg vizilónak nevezed, és az érzéseivel mit sem törődve vennéd el a pasiját(Mert te hinnye de szíp vagy), akkor addig benned nem sok érzelem van.
Azt hiszem, és úgy látom, nem a kigyurtsága, vagy a 2 diplomája miatt, hanem te az emberi empátia hiánya miatt nem érdemled meg őt.
A viziló a befutó... ^.^
Szinte már mindent leírtak, amely megmutatja kedves kérdező, nem TE vagy a pasi esete. Annyit tennék hozzá, a belbecs mellett van még néhány döntő tényező. Többek között a szexualitás, a kémia. Intimitásban a beállítottságunkat, a szexuális vágyainkat, libidónkat, ösztöneinket nem irányítjuk, azok jönnek maguktól. (Elfojtani lehetséges, de az nem egészséges!) Ha valakinek a nagy fenék, nagy mellek, testes alkat nyújt élvezetet, akkor lehet másvalaki az aktuális divatnak megfelelő szépség, számára akkor sem az nyújt szexuális ingert, megmarad a telt vágyainál.
Amit nem értesz meg kedves kérdező: a szépség megítélése relatív, mindenki másképp értelmezi. Festmény, rajz, szobor, zene, étel, ital mindenkiben más és más érzést keltenek. Ha valaki nem szereti valamelyiket, akkor te majd ráerőlteted?
Ami még egyértelmű, az említett férfivel nem vagytok egy hullámhosszon, így ha beszélgettek is, eltársalogtok egymás mellett, mivel nem azonos az értékrendetek!
Biztos tanultál a halmazokról általános iskolában. Minden embert egy bizonyos mennyiségű inger és információ ér. Tehát, mindenki egy adott információ és ingerburokban (halmazban) él. Amikor két ember találkozik (bármilyen okból, bármilyen szituációban), a burkaik (halmazaik) vagy mutatnak átfedést vagy nem. Minél nagyobb az átfedés, annál jobban megértik egymást, hiszen vannak közös érdeklődési területek, azonos információik a világról. Amikor pedig nincs átfedés, egyszerűen nem értik meg egymást, mintha két külön bolygóról jöttek volna.
Úgy érzem, az illető férfival sem a szexuális vágyaitok, sem pedig a információ és ingerburkotok nemigen fedik egymást.
Egyszerűen fogalmazva: Keress más pasit! Ez a vonat elment, sőt, nem is volt a TE vonatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!