Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ekkora darab nőnek ilyen pasija?
Van egy nő akivel egy társaságba keveredtünk pár hónapja, én is nő vagyok.
Ő 105 kg, G kosaras mellei vannak, vastag combjai és vádlija. Igaz van derekai is, nem olyan mint egy oszlop, van azért hasa is, de akkor is 105 kg a kb 170cmhez.
Egyébként nagyokat vihog minden hülyeségen, meg nem rossz fej.
Nemrég megismertem a pasiját is, aki egy nagyon jó testű, kigyúrt, helyes pasi, okos, anyagilag elég stabilnak tűnik.
Nem akartam elhinni, hogy ezek együtt vannak.
Mit ehet ezen a nőn az a pasi?
Én olyanokat látok hogy 130kilós pali együtt van egy 165centi, vékony, földre szált cukker lánnyal. Én se értem hogyan. Szal megértelek kérdező.
30f
Az is lehet, hogy az a nő, amikor mondjuk a pasi sem úgy nézett ki, avagy nem volt anyagilag ennyire stabil, az a nő mégis rámosolygott, nem elfordult és megsértette, hanem mint ember az emberhez, mint lélek a lélekhez szóltak egymáshoz.
Ezt sajnos, a mai plázacicák sosem fogják sem érteni, sem megérezni. Sorra fogyasztják majd a pasikat, és a pasik is őket, de az igazi szenvedélyes szerelem, nem a kinézeten múlik.
Tisztelet a kivételnek, mert sokan vagyunk.
Hát így ismeretlenül amit leírtál nekem is a másik nő kellene nem te.
Te egy rossz indulatú, nyavajgó hülye pi..a vagy.
Aki szerint mindenki hülye és csúnya , csak te vagy a valaki.
Amíg mindenkinek csak ártani akarsz addig nem csoda hogy nem kellesz senkinek.
120 kilós, mackós pasi vagyok, de soha nem volt problémám az ismerkedéssel, randizással. 14 éves koromtól voltak barátnőim, pedig mindig telt alkat voltam. (habár, sportos, mozgékony, aktív)
Egyszerűen, imádnivaló vagyok! 😏🙃🤪 Gondolom, a telt lány is ilyen típus.
50F
Szombat este megint találkoztam velük.
Teljesen kiakasztott amit láttam, hallottam, tapasztaltam.
Próbáltam beszélgetni a pasival.
A nő is odajött egyszer, kedves volt, nem tűnt féltékenynek.
De miért nem volt féltékeny, ha én 100xszebb vagyok, emellett nem vagyok akkora mint egy tehén és tőgyem sincs.
A fèrfi szerint a baratnője gyönyörű, szeretne esküvő és gyereket.
Valaki írt privátba, hogy biztos gazdag a nő.
Na erről meg annyit, hogy amikor ezek találkoztak, a nő takarított, a pasinak meg volt 2 diplomája.
Na ezen eldurrant az agyam teljesen.
Valaki magyarázza már meg mi folyik itt?
Nekem kell az a pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!