Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik a nagyobb darab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik a nagyobb darab férfiakat kedvelitek! Szexeltetek már vékonyabb testalkatú pasival?

Figyelt kérdés

Milyen volt?

Én is telt vagyok és mindig is a nagyobb pasikat kedveltem (100 kiló felett), de le fogok feküdni egy vékonyabb testalkatú pasival, megmozgatta a fantáziámat.

2022. ápr. 19. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Aki a szőkéket kedveli annak milyen a szex egy barnával? NEM ezen múlik kivel milyen lesz a szex, hanem hogy mennyire találjátok meg a közös hullámhosszt (s mennyire lesz "ügyes" a pasi - ez meg nem testtömeg függvénye).
2022. ápr. 19. 01:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és a vékony lányokat kedvelem. De meg dugok akárkit nem válogatok.
2022. ápr. 19. 01:31
 3/4 A kérdező kommentje:
#1, 2: a kérdésem nem ez volt.
2022. ápr. 19. 03:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem kiábrándító. Nem túl férfias. Egy nagydarab pasiból jobban árad az erő és jobb nőnek érzem magam mellette.
2022. máj. 4. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!