Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az , hogy egyes nők szex közben csak fekszenek mint egy darab fa ?
Barátnőmmel nem túl fantázia dús a szexuális életünk !
Én férfi létemre ( szét tudnám szedni őt ) annyira kívánom , ám barátnőm csak hanyat fekve hajlandó a szexre velem és egyáltalán nem működik együtt benne !
Olyan , mint a Svédasztalos vacsora , hogy na itt vagyok , gyere és szolgáld ki magadat !
Sokat gondolkodtam rajta , hogy mi lehet a probléma , de nem jövök rá .
Az ilyen nők , nem kívánják talán a szexet ?
Vagy szexuálisan , felvilágosulatlanok ( tudatlanok ) ?
Esetleg még az van bennük , amit egykor anyuci tanított nekik , hogy jaj kislányom , ezt nem szabad - stb ?
Talán valami genetikai , vagy egyéb rendellenesség okozhat ilyent ?
Mi a véleményetek ?
A kommunikáció a kulcsa mindennek, barátom!
Ha te nem beszélsz vele erről, szép lassan kihűl köztetek minden
Na jó , korábban voltak olyan barátnőim , akiknél nem kellett nekem semmit sem magyarázkodni , sőt én voltam meglepődve hogy mennyire kezdeményezőek a szexben és bevállalósak .
Egyszerűen , égett bennük a tűz , de még nem is akármilyen tűz volt ez .
Ki merték nyilvánítani az érzelmeiket , merték élvezni a szexet , nincs is annál nagyobb boldogság , mikor férfi ként , látod , érzed s hallod , hogy a barátnőd egész teste hirtelen be remeg , majd nagy sóhajok és különböző hang jelzések közepette , előtted elélvez , majd szerelmesen rád mosolyog és kéri , hogy csókold meg .
Nem volt unalmas , vagy egyhangú velük a szex , sőt volt mikor ők kérték pl : a póz váltást , meg hogy próbáljunk ki mindent - stb .
De nem kel ezt ragozni , szerintem a legtöbb férfi át élt már ilyent , amikor minden stimmelt .
Ez a mostani barátnőm , olyan mintha egy számomra teljesen ismeretlen világból csöppent volna ide a földre !
Minden más működik köztünk a szexet kivéve .
Ráadásul egy 26 éves nőnek , nehogy már el kelljen magyaráznom , hogy mikor mit és hogyan kell csinálnia az ágyban .
Nem érdekli a szex. Van ilyen. Nem benned van a hiba, a világ legbravúrosabb dákója se fogja feltüzelni. Nem frigidek ezek a nők, el is élveznek, de ha nincsenek megdugva, akkor is jól elvannak a kis életükkel.
Neked is csak azért hagyja magát, mert szeret. De a kefe nem érdekli. Ott lesz majd a probléma, amikor jön a baba, vagy csak mosolyszünet jön, mert akkor megvonja tőled a muffot minden további nélkül, neki nem fog hiányozni a hancúr. Te meg szaladgálhatsz szerető után. Volt benne részem sajnos.
9 és 10 /
Ez hihetetlen , de sajnos rá ismerek a helyzetemre abban , amit írtok .
Tehát előttem simán le vetkőzik meztelenre ha úgy hozza a helyzet , de az hogy én akkor , hozzá érjek , na azt már nem szereti !
Pl: volt mikor meztelenül , nekem háttal le hajolt és a szekrény alsó fiókjában , éppen bugyit keresett magának .
Nekem több sem kellett , rögtön ott teremtem mögötte és hátulról megsimogattam a muffját .
Ere hirtelen mozdulattal , ellökött magától és szinte kiabálni kezdett , hogy én még is mit képzelek , hagyjam őt békén , értsem meg hogy neki ez nem jön be , meg nincs is hozzá kedve - stb !
Majd hozzá tette , ha én annyira be vagyok indulva , akkor menjek és verjem ki magamnak !
És sajnos ezek a reakciók a részéről , elég gyakoriak .
Kb: 2 hetente enged egy alkalomnyi szexet , de akkor is csak úgy , hogy ott fekszik az ágyon , én meg vetkőztessem le és szolgáljam ki magamat .
Ez így számomra egy nagy ( 0 ) !!!
Én nem ehhez szoktam hozzá és ez így nekem nem szex .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!