Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az , hogy egyes nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az , hogy egyes nők szex közben csak fekszenek mint egy darab fa ?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nem túl fantázia dús a szexuális életünk !

Én férfi létemre ( szét tudnám szedni őt ) annyira kívánom , ám barátnőm csak hanyat fekve hajlandó a szexre velem és egyáltalán nem működik együtt benne !

Olyan , mint a Svédasztalos vacsora , hogy na itt vagyok , gyere és szolgáld ki magadat !

Sokat gondolkodtam rajta , hogy mi lehet a probléma , de nem jövök rá .

Az ilyen nők , nem kívánják talán a szexet ?

Vagy szexuálisan , felvilágosulatlanok ( tudatlanok ) ?

Esetleg még az van bennük , amit egykor anyuci tanított nekik , hogy jaj kislányom , ezt nem szabad - stb ?

Talán valami genetikai , vagy egyéb rendellenesség okozhat ilyent ?

Mi a véleményetek ?

#Mire véljem ?
2022. jún. 12. 07:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál hogy esetleg megkérdezed tőle?
2022. jún. 12. 07:36
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Hány kapcsolata és milyen szexuális élményei voltak korábban? Faggasd ki, lehet h valami trauma érte, vagy szimplán csak gátlásos, lehet h egy vadmacska rejtőzik benne, csak ki kell hozni belőle!
2022. jún. 12. 07:37
 3/29 anonim ***** válasza:
20%
A nők többsége a legkisebb erőfeszítést sem hajlandó tenni egy kapcsolatért, és ez a szexre is igaz.
2022. jún. 12. 07:39
 4/29 anonim ***** válasza:
17%
Aszexualis vagy frigid
2022. jún. 12. 07:41
 5/29 anonim ***** válasza:
90%

A kommunikáció a kulcsa mindennek, barátom!

Ha te nem beszélsz vele erről, szép lassan kihűl köztetek minden

2022. jún. 12. 07:49
 6/29 A kérdező kommentje:

Na jó , korábban voltak olyan barátnőim , akiknél nem kellett nekem semmit sem magyarázkodni , sőt én voltam meglepődve hogy mennyire kezdeményezőek a szexben és bevállalósak .

Egyszerűen , égett bennük a tűz , de még nem is akármilyen tűz volt ez .

Ki merték nyilvánítani az érzelmeiket , merték élvezni a szexet , nincs is annál nagyobb boldogság , mikor férfi ként , látod , érzed s hallod , hogy a barátnőd egész teste hirtelen be remeg , majd nagy sóhajok és különböző hang jelzések közepette , előtted elélvez , majd szerelmesen rád mosolyog és kéri , hogy csókold meg .

Nem volt unalmas , vagy egyhangú velük a szex , sőt volt mikor ők kérték pl : a póz váltást , meg hogy próbáljunk ki mindent - stb .

De nem kel ezt ragozni , szerintem a legtöbb férfi át élt már ilyent , amikor minden stimmelt .

Ez a mostani barátnőm , olyan mintha egy számomra teljesen ismeretlen világból csöppent volna ide a földre !

Minden más működik köztünk a szexet kivéve .

Ráadásul egy 26 éves nőnek , nehogy már el kelljen magyaráznom , hogy mikor mit és hogyan kell csinálnia az ágyban .

2022. jún. 12. 08:09
 7/29 anonim ***** válasza:
84%
En nem ezt csinalom.
2022. jún. 12. 08:15
 8/29 anonim ***** válasza:
93%

Nem érdekli a szex. Van ilyen. Nem benned van a hiba, a világ legbravúrosabb dákója se fogja feltüzelni. Nem frigidek ezek a nők, el is élveznek, de ha nincsenek megdugva, akkor is jól elvannak a kis életükkel.

Neked is csak azért hagyja magát, mert szeret. De a kefe nem érdekli. Ott lesz majd a probléma, amikor jön a baba, vagy csak mosolyszünet jön, mert akkor megvonja tőled a muffot minden további nélkül, neki nem fog hiányozni a hancúr. Te meg szaladgálhatsz szerető után. Volt benne részem sajnos.

2022. jún. 12. 08:16
 9/29 anonim ***** válasza:
84%
Utolsoval teljesen egyet kell hogy értsek. Soha nem olyan, amilyet te szeretnél. Mindegy mit fogsz neki mondani vagy kommunikálni ahogy előzőek írták, ha a te kedvedért megváltozik, fogod tudni hogy nem igazi érzések, csak miattad csinálja. Amit te vársz hogy természetesen élvezze és legyen szenvedélyes... Nos ő nem lesz.
2022. jún. 12. 08:59
 10/29 A kérdező kommentje:

9 és 10 /

Ez hihetetlen , de sajnos rá ismerek a helyzetemre abban , amit írtok .

Tehát előttem simán le vetkőzik meztelenre ha úgy hozza a helyzet , de az hogy én akkor , hozzá érjek , na azt már nem szereti !

Pl: volt mikor meztelenül , nekem háttal le hajolt és a szekrény alsó fiókjában , éppen bugyit keresett magának .

Nekem több sem kellett , rögtön ott teremtem mögötte és hátulról megsimogattam a muffját .

Ere hirtelen mozdulattal , ellökött magától és szinte kiabálni kezdett , hogy én még is mit képzelek , hagyjam őt békén , értsem meg hogy neki ez nem jön be , meg nincs is hozzá kedve - stb !

Majd hozzá tette , ha én annyira be vagyok indulva , akkor menjek és verjem ki magamnak !

És sajnos ezek a reakciók a részéről , elég gyakoriak .

Kb: 2 hetente enged egy alkalomnyi szexet , de akkor is csak úgy , hogy ott fekszik az ágyon , én meg vetkőztessem le és szolgáljam ki magamat .

Ez így számomra egy nagy ( 0 ) !!!

Én nem ehhez szoktam hozzá és ez így nekem nem szex .

2022. jún. 12. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!