Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az , hogy egyes nők szex közben csak fekszenek mint egy darab fa ?
Barátnőmmel nem túl fantázia dús a szexuális életünk !
Én férfi létemre ( szét tudnám szedni őt ) annyira kívánom , ám barátnőm csak hanyat fekve hajlandó a szexre velem és egyáltalán nem működik együtt benne !
Olyan , mint a Svédasztalos vacsora , hogy na itt vagyok , gyere és szolgáld ki magadat !
Sokat gondolkodtam rajta , hogy mi lehet a probléma , de nem jövök rá .
Az ilyen nők , nem kívánják talán a szexet ?
Vagy szexuálisan , felvilágosulatlanok ( tudatlanok ) ?
Esetleg még az van bennük , amit egykor anyuci tanított nekik , hogy jaj kislányom , ezt nem szabad - stb ?
Talán valami genetikai , vagy egyéb rendellenesség okozhat ilyent ?
Mi a véleményetek ?
Igen , persze , beszéltem vele még korábban .
Eleinte még bele is ment , sőt még kezdeményezett is , de érdekes , hogy akkoriban ő mindig csak ( gyors ) meneteket akart , előjáték nélkül .
Már akkor sem értettem ezt a hozzá állást .
Sőt , az is fel tűnt , hogy amikor még is hosszas előjáték után , odanyúlt a farkamhoz és érezte , hogy akcióra készen áll , akkor sem engedte , hogy punciba rakjam neki , inkább el kapta a farkam és ki verte .
A spermára is azt mondta , hogy undorító és nem akarja , hogy egy csepp is akár , őt érintse .
Tehát még eleinte azért rá lehetett venni a póz váltásra , kezdeményezésre és az együtt működésre is , addig ezek szép fokozatosan kezdtek megszűnni .
Sokat kérdeztem tőle , hogy mi , miért történt s történik , de a válasz mindig annyi , hogy hm : nekem jó ez így !
Amúgy is egy csendes , viszonylag szótlan típus , de ha meg akarom érinteni , vagy ha meg is teszem , akkor fel háborodik .
"A spermára is azt mondta , hogy undorító és nem akarja , hogy egy csepp is akár , őt érintse ."
Gyereket sem szeretne a későbbiek folyamán?
Mi az a sok minden, amiben annyira jó ez a kapcsolat/lány, hogy vele maradj? Az egyéb értékek többet nyomnak, ha mérlegre teszed? Intellektuálisan, lelkileg olyan sokat ad ő neked, ő minden szempontból álmaid nője? A vérmérséklet, célok, jellem, hobbik, pénzhez/családhoz való hozzáállás mind olyan, hogy el tudja feledtetni: szexben nem passzoltok? Vagy ennyire árnyaltan sose vizsgáltad?
A kielégülés (a sajátja, nem a tiéd) se fontos neki? Tudja, mi az, igényli, te teszel érte? Mármint nem arra gondolok, hogy bekerül a farkad és ő felsóhajt. Az nem = orgazmus, és nem is biztos, hogy felsóhajt, az eddig írtak alapján. N 45
Nos , gyermek már van , de azt mondta hogy a szexre csak akkor és azért van szükség , hogy gyermek foganjon .
16 / - Számomra sok esetben a remény az , ami össze tart , tehát hogy hátha lesz változás végre .
Nem mondanám hogy álmaim nője , mert ahhoz , hogy annak érezzem , sokkal de sokkal nyitottabbnak kellene lennie szexuális téren .
Ezen kívül amit értékelek benne az az , hogy nem igen beszél csúnyán , nem káromkodik , nem hangoskodik állandóan , sőt inkább csendes típusnak mondható . Tetszik az alkata , vékony alkatú , keveset vitatkozunk , tehát nem azt mondom hogy a szexet kivéve minden tökéletes lenne , de nem lenne rossz .
Szex közben hogy mennyire figyelek rá és az igényeire ?
Igyekszem , minden tőlem telhetőt megtenni annak érdekében , hogy jó legyen neki , és volt mikor mondta is , hogy így nem a legjobb , kicsit gyengébben , vagy pl: kicsit böktem , mert borostás voltam , de ezeken változtattam .
Egyszerűen , nem kívánja a szexet szerintem , vagy már nem tetszek neki csak nem akar megbántani - stb , de igazán fogalmam sincsen , az okot illetően .
Amúgy társkereső oldal segítségével jöttünk össze .
A remény miatt soha nem fogod feladni? Én úgy látom, ő nem változtat, talán nem tud, talán nem akar, illetve azt hiszem, nem is várható el tőle.
Mit teszel, meddig vársz? Vagy már döntöttél és leélsz így egy életet, mert rangsoroltál és rájöttél, hogy az alapértékek annyira rendben vannak, hogy el tudod engedni a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!