Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék leszokni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszokni az örömlányokról? Heti legalább 1 alkalom évek óta.

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 11:22
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell leszokni erről.
2022. jún. 10. 03:22
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy első körben tudd, hogy mit akarsz egyáltalán.

Ha tudod, akkor tudod kezelni a kérdést is. Pl. akarsz-e családot, ill. a mostani családod mellett hogyan kezeled a kérdést. 1, Ha nincs is családod és nem is akarsz, akkor max. arra vigyázz, hogy ne minden pénzedet kurvázd el, korlátozd magad mondjuk először heti egy napra, utána havi kettőre. Próbálj meg a kurvázás mellett csajt is szerezni, ha szerzel, akkor egy ideig nem is kell prosti. Lehet persze néha egy-két alkalmi dolgot is kapni, de itt vigyázni kell a védekezéssel. 2, Ha van családod, akkor meg szerintem korlátozd magad szintén, próbáld a feleségedet is kicsit bevonni a dugásba, ha sikerül, akkor elég lesz hosszú távon havi egy alkalom, ha sehogy sem megy, akkor havi kettő. A túl gyakori prostizásnak az a problematikája, hogy függő leszel, elkurvázod a pénzed, amellett, ha hozzádszól egy lány, akkor a reakciód az lesz, hogy egyből nyúlsz a pénztárcádba a húszasokért és nem fogsz tudni emiatt normális kapcsolatot kiépíteni.

2022. jún. 10. 08:59
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátom a prostizás is nagyon megdrágult, most már 25 rugó alatt nem nagyon kapsz csajt. Én pénteken voltam 30 ezerbe került, csodálatos volt szeretkeznünk, viszont a dolog drága is, meg függő is lehetsz, ezért én havi 1-re korlátozom. Havi kétszer akkor megyek időnként, ha nagyon jól fut a szekér, meg találok szabad időpontot. Ez arra is sarkall, hogy a magánéletemben is szeretkezzek, ne csak a fizetősök között. Nekem ez a kombináció bejött, így nem leszek szerencsétlen függő és az életminőségem is jobb.
2022. jún. 19. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!