Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék leszokni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszokni az örömlányokról? Heti legalább 1 alkalom évek óta.

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 11:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
87%
#28 Egyedi esetekben. Kicsit olvasgass a szexuálpszichológiát. Az átlag nő sokkal jobban tolerálja szex nélkül mint a férfi. A szexhez sokkal több inger kell mint a férfinak. Sőt minél tovább van a nő szexmentes állapotban annál kevésbé fogja igényelni. Referenciának meg ne a részeg , kokós lányokat vedd a romkocsma klotyóján.
2022. jún. 9. 15:16
 32/43 anonim ***** válasza:
79%

Uhh, szegény #6-os, igencsak beleválasztottál, mert bizony a nők ugyanúgy kívánják a szexet, mint a férfiak... Biztos van pár aszexuális nő, de férfiból is van. Mi nők pont ugyanolyan szexuális lények vagyunk, mint ti, férfiak, ezt minden olyan válaszolótól kikérem magamnak, aki ellene mondott ennek.

Nem mintha kérkedni akarnék, de nektek férfiaknak hány olyan szervetek van, ami csak és kizárólag a szexuális öröm átélését szolgálja? (Segítek, 0.) Ellenben nekünk nőknek a csiklónknak az ég világon semmi más szerepe nincs ezen kívül. Nem hiába vagyunk így kialakítva, legalábbis egészen biztosan nem azért, hogy ne élvezzük a szexet.

Szóval vagy valami múltbeli lelki gát van, vagy nem élvezte a szexeket, vagy aszexuális. 🤷‍♀️

2022. jún. 9. 15:17
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
32. Igazából én is ezt mondtam, erre nekem mondja olvasgassak. Nagyon vicces. Te már nem vontál vonzó a csajodnak valószínűleg ennyi történt csak.
2022. jún. 9. 15:20
 34/43 anonim ***** válasza:
60%

És #31-es, egyetértek a 28-as válaszolóval, sokkal idegesebb szoktam lenni, ha már legalább 3 napja nem voltam együtt a férjemmel, mint ő...

(32es voltam)

2022. jún. 9. 15:20
 35/43 anonim ***** válasza:
80%
32. Ide azok a nők járnak akiket érdekel a szex. Tapasztalt pasiként mondom valóban van akit érdekel de rengeteg nő van akit egyáltalán nem érdekel a szex. Sőt sokkal több olyan nő van mint pasi. Aztán van olyan volt barátnőm aki egy szex Istennő volt. Tíz év múlva egyáltalán nem érdekelte. Még korszakok is vannak. A nőnek erősen kötődni kell a pasihoz, hogy szexre kerüljön a sor. Sokkal bonyolultabb folyamat mint a férfinál. A nőknél lelki tényezők is szerepet játszanak. A női szexuális aktivitás lényegesebben kisebb mint a férfinál. Aztán van ,hogy a nő kötődik a pasihoz és elveszti a nemi vágyát. A negyvenes évek közepe végén jön a változó kor. Itt szintén eltűnhet a nemi vágy vagy jelentős mértékben csökken. A klimax után már majdnem egészen biztosan. Persze vannak kivételek. A nő elsősorban társra vágyik és nem szexre. Persze jó szexet nyújtó önzetlen férfiből is kevés van. Nem annyira egyszerű dolog ez.
2022. jún. 9. 15:26
 36/43 anonim ***** válasza:
82%

Ha a nők akarnának több szexet, a prostik nagy része pasi lenne és nem nő, mert lenne egy csomó nő, aki mínuszban van szexszel.

Vagy nézzük azt, hogyha ide kiírja egy pasi, hogy szexelni akar ki van benne: nulla válasz. Egy nő kiírja: egy halom.

Pasik sokkal szexuálisabbak. Fura ezt nem látni.

2022. jún. 9. 15:29
 37/43 anonim ***** válasza:
48%
36. Mert még egy ocsmány nő is bármikor kap férfit. De a férfiaknak már nehéz nőt szerezni. Ez neked tényleg nem esik le????
2022. jún. 9. 15:31
 38/43 anonim ***** válasza:
87%
#37: és ez miért van így? pont azért, mert sokkal több pasi akar szexelni mint nő!!! :DDDD
2022. jún. 9. 15:36
 39/43 anonim ***** válasza:
61%
Szumma-szummárum. De szép világ is lenne ha ennyi szexéhes nő lenne de nem. Pasik miért is fizetnének egy prostinak 30-40 ezer forintokat óránként főleg úgy ha nem elég fürgék ők kb. az ötödik látogatók a barlangban? Szexet szerető csúnya nő is kap izmos jóképű legényembert szexre. Fordítva már bele kell nyúlni a bugyellárisba de rendesen. A kedves kérdező is elég combos összeget hagyhatott ott a lányoknál. A kérdésedre válaszolva folyamatosan lépésről lépésre próbáld csökkenteni a mennyiséget. Esetleg próbálj ismerkedni és társkeresőn csajokat keresni. Azért jobb dolog az ,hogyha saját magadért szeretnek szeretnek veled szexelni és nem a pénzedért. Tudom egy kicsit scifi kategória de lehet szerencséd is. Arra készülj fel , hogy tartós kapcsolat esetén nagyon nagy az esélyed ,hogy a szexnek vége szakad. Ez sajnos szinte törvényszerű. Talán jó kommunikációval még amikor jön a baj megelőzhető. Összegezve csak azt tudom mondani, hogy a férfiak jóval szexcentrikusabbak. A férfi szexet akar a nő szerelmet. Van egy ilyen könyv.
2022. jún. 9. 15:49
 40/43 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező ? Milyen a családi állapotod ? Ha nincs, akarsz-e családot ?
2022. jún. 9. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!