Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék leszokni az örömlányokról? Heti legalább 1 alkalom évek óta.
Uhh, szegény #6-os, igencsak beleválasztottál, mert bizony a nők ugyanúgy kívánják a szexet, mint a férfiak... Biztos van pár aszexuális nő, de férfiból is van. Mi nők pont ugyanolyan szexuális lények vagyunk, mint ti, férfiak, ezt minden olyan válaszolótól kikérem magamnak, aki ellene mondott ennek.
Nem mintha kérkedni akarnék, de nektek férfiaknak hány olyan szervetek van, ami csak és kizárólag a szexuális öröm átélését szolgálja? (Segítek, 0.) Ellenben nekünk nőknek a csiklónknak az ég világon semmi más szerepe nincs ezen kívül. Nem hiába vagyunk így kialakítva, legalábbis egészen biztosan nem azért, hogy ne élvezzük a szexet.
Szóval vagy valami múltbeli lelki gát van, vagy nem élvezte a szexeket, vagy aszexuális. 🤷♀️
És #31-es, egyetértek a 28-as válaszolóval, sokkal idegesebb szoktam lenni, ha már legalább 3 napja nem voltam együtt a férjemmel, mint ő...
(32es voltam)
Ha a nők akarnának több szexet, a prostik nagy része pasi lenne és nem nő, mert lenne egy csomó nő, aki mínuszban van szexszel.
Vagy nézzük azt, hogyha ide kiírja egy pasi, hogy szexelni akar ki van benne: nulla válasz. Egy nő kiírja: egy halom.
Pasik sokkal szexuálisabbak. Fura ezt nem látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!