Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kipróbálta a hármas szexet a párjával, annak milyen volt az első alkalom? Volt, hogy rá ment a kapcsolatra? Minden érdekelne, mert lehet, hogy megállapodunk a barátnőmmel ezzel kapcsolatban.
“ 2-es, miért ment rá konkrétan?”
Szerintem konkrétan a hármas miatt.
Nálunk hosszú évek óta működik a többes.
Az első alkalom az volt, amikor a párommal és a barátommal együtt estünk egymásnak. Az tény: a legelső alkalommal nem volt könnyű végig nézni, hogy a nejem ugyanazt csinálja a barátommal (és ő is a nejemmel) amit csak én szoktam. De én is akartam a többest, így nem volt semmi alapom a szemrehányásra! Aztán persze én is voltam két nővel, ami a páromnak volt - elsőre - nehezen feldolgozható. De mi is átbeszéltünk jó előre mindent, a legapróbb részletekig, és utána is mindig kitárgyaltunk mindent.
Olyan ez mint a nudin az első öt perc. Iszonyú nehéz, de túl lehet élni - aztán meg már rosszul esik felöltözni.
Mára teljesen elfogadott nálunk az, hogy másokkal is szeretkezünk, de mindig csak együtt, külön nem megyünk bele semmi kalandba. Viszont már képtelenek lennénk monogámiában élni! Megszűnt a féltékenység - az nem ismert fogalom már nálunk - mert minden vágyunkat, minden eseményt nyugodtan meg tudunk beszélni! Szerintünk egy minőségi szintet erősödött a kapcsolatunk. Nekünk ez így nagyon is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!