Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is tapasztalt olyat hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalt olyat hogy alkalom/erekciófüggő a méret?

Figyelt kérdés
Nekem van hogy 2,5cm-el is változik a méret meg hogy aktus után marad kemény vagy lepihen picit ezis változó. Másnál is van így vagy a vérkeringésemmel lehet gond?
2022. ápr. 20. 02:29
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Nekem alapból nagy farkam van, de miután kilőttem az első adag spermámat, kicsit kisebb lesz. Centire nem tudom, csak onnan, hogy a makkom közelebb kerül a heréimhez.

18L

2022. ápr. 20. 05:27
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
Vérfarkas vagyok, alapból 2,5-szeresére nő meg 😅 a szóràs kb 2-2,5 között van àltalàban.
2022. ápr. 20. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tapasztaltam már.

13-16 között van, leginkább 15-16. De néha ha fáradt vagyok akkor kisebb.

Illetve egyszer mértem 17et és akkor látványra is nagyobb volt mint szokott.

De ez igazából annyi hogy nem megy annyi vér és nem annyira kemény.

2022. ápr. 20. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Milyen izgalmas életet élhetnek azok, akik centire pontosan tudják, hogy mekkora és mennyit változik.
2022. máj. 3. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!