Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltétek meg az első rosszlányokos alkalmat?
Sziasztok.
Most készülök ilyen fajta szolgáltatást igénybe venni.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nekem borzalmasan szar volt, túlstresszeltem az egészet. Alapból szorongó és gátlásos típus vagyok,ez abban a helyzetben hatványozottan előjött. Mint a helyszínen kiderült a csaj kamu képekkel hirdetett, egy cigánylányhoz sikerült odakeverednem aki egy lepusztult bérház lepusztult szobájában dolgozott. Az volt bennem hogy mi a fenét keresek én itt. A csaj alig tudott életet lehelni a farkamba, na ettől aztán még szarabbul éreztem magam. Végül azért csak lett dugás is, de olyan semmilyen, üres érzés volt az egész, el se tudtam menni, a végén mondta hogy verjem ki magamnak. Lehangoló volt az egész, rohadtul nem így képzeltem életem első szexét. Hagytam is a francba az egészet, majd egy év után adtam egy új esélyt a dolognak. Na ez viszont teljesen máshogy sikerült. Ez a lány profi volt, tudta hogyan oldja a légkört, teljesen természetes és őrjítően izgató volt az egész. A kecója is igényes, hangulatos volt, ez is hozzátett a dologhoz. Miután végeztem mondta hogy máskor is meglátogathatnám. Így is lett, összejárás lett a dologból, hatalmasakat dugtunk együtt. Teljesen egymásra tudtunk hangolódni, az ágyban ugyanazt szerettük, a vad, intenzív, izzasztó kefélést.
Szóval az van hogy láthatod hogy egy ilyen kaland lehet trauma, de akár egy csodás élmény is. Nekem ez az egész a második lánnyal többet ért mint egy pszichológus, lelkileg is helyretett, máshogyan, felszabadultabban viszonyulok a nőkhöz azóta, szóval mindenképpen megérte.
Őrült nagy szerencsém volt az elsővel!
Kifogtam egy nagyon odaadó nőt
40 körüli nő volt, de akkor kezdte a szakmát és még nem volt kiégve, nagyon jó volt
Hatalmas élmény volt, nagyon kedves csajt fogtam ki, hosszú évekig különböző rosszlányoknál megfordultam, függő lettem, sajna annyira, hogy mikor kevés pénzem volt akkor útszéli lányok is kellettek:/ .
Ajánlom jó a rosszlányok, tudja miért mész, szerencséd van akkor szereti is csinálni és az egekbe repít. Ha nem akarsz mellé fogni olvass értékelést, rosszlányok oldalon vagy www.beszamolok.com oldalon
NAGYON kanos voltam, nagy nehezen kinéztem párat akiknek tetszett a képe, kb az ötödik volt az egyetlen aki felvette és kicsörgött. Hamar leszerveztük, kiderült, hogy egy putriban lakik, nagyon csalóka volt a képei, elment a kedvem, de sodrótam az árral és úgy éreztem, hogy nagyon szívre venné ha elmennék, ezért csak hagytam magam, de egyáltalán nem élveztem. Elsültem amilyen gyorsan csak tudtam, megköszöntem, elhúztam és elkönyveltem fejemben, hogy ennél rosszabb szexem még sosem volt.
Köszi, soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!