Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi az első benyomás a rosszlányokon lévő nőkről?
Egy régi haverom elment az egyikhez. 130 km-t utazott miatta, és 20 ezer forintot kért a nő egy órára. Nekem ez volt rá a reakcióm.
"20 ezer forint egy órára, 130 km-t utaztál, és még benzin pénz is fogyott??? Te normális vagy, ember? Inkább magamhoz veszek 20 db papírzsebkendőt, és 20x beleverem." Így intéztem a szavaimat hozzá. Lehet megsértettem, de csak az igazat mondtam.
Tény, hogy egy prosti nagyon-nagyon elmarad attól ha valaki élvezetből csinálja, a prosti csak kb. mint egy "ürítés". Ettől még szex és nem ugyanaz mint kiverni magadnak.
A haverod tényleg hülye volt, hogy ennyit utazott. Egyébként néhány rosszlányos tapasztalat, tessék böngészgesd :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Benyomás.
Ugyanolyan emberek mint bárki más. Köztük is van aki lelkiismeretesen végzi a munkáját. Akad köztük csibész is.
Most mi a kérdés? Mert két kérdés is van. AZ első benyomásom a rosszlányokon lévő nőkről, hogy nem jönnek be. Nem tetszenek. Ha kimegyek az utcára, a lányok, nők nagy része tetszik, de azon az oldalon valahogy a kisugárzásuk meg mindenük... gáz. 1-2 van, aki tényleg csinos is.
A másik kérdésedre válaszolva: engem az zavar, hogy a 130 km-t autóval tette meg. Most a légszennyezésbe nem gondol bele? Mert ha valami fontos dolog miatt kell autózni, oké, de a hülyesége miatt teleeregeti kipufogógázzal a levegőt, amit mások belélegeznek, meg még ki tudja, hova kerül, és nem tesz jót a környezetnek. Olyan nehéz lenne vonattal 130 km-t utazni?
1: Az elsö? Már nem is emlékszem:-)
2:"veszek 20 db papírzsebkendőt, és 20x beleverem." Ha az neked potolja?
3: "Így intéztem a szavaimat hozzá." Már a XV. században is volt rosszlányok hirdetöhely a neten?:-)
Mindenki úgy áll a pénzügyekhez ahogy akar. Én 100km-re lakom Pesttől. Volt részem rosszlányos kalandban 15-22E között. Volt részem privát fizetős kalandban (nem hirdető lánnyal, de pénzért szexelt velem) 30-45E közötti összegért. Nem sajnálom rá, mert élményt adnak. Jobbat, mint a papírzsebkendő. Egy női test látványát, tapintását, egy hüvely érzését nem pótolja semmi, ahogy a lány társaságát sem.
Nekem megéri. A haverodnak is megéri. Neked nem .... De senki se erőltetesse másra a saját értékrenjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!