Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltétek meg az első rosszlányokos alkalmat?
Sziasztok.
Most készülök ilyen fajta szolgáltatást igénybe venni.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Egyszer próbáltam ki másfél éve. Az azt megelőző nap nagy kangörcsöm volt, és kinéztem magamnak egy csajt. Sajnos a képein nem látszódott, hogy volt vagy 110-120 kg, és ő is csak 80+-t írt az adatlapjába. A 81 kg is 80+os, én elsőre ezt gondoltam, hogy nagyjából max. 83-85 lesz. Nyilván 100+ kg-ot nem mert beírni. Az arca szép volt különben, a videóin is csak az arca látszott. Megtévesztőek voltak a képei, videói. Olyan beállításokban készültek, hogy vékonyabbnak látsszon. Oké, a 80+ kg árulkodó lehetett volna, de én voltam akkor 82 kg, és nem voltam kövér, ezért úgy gondoltam, ha molett is lesz a csaj, csak annyira lesz testes mint én, és át tudom fogni legalább. Elméreteztem, nem tudtam, hogy mennyi is a 80 kg-os nő. Anyám kb. 70 kg, és csak kissé molett, nem borzasztóan kövér. Ezért is nézhettem be ezt nagyon...
Nekem olyan érzésem volt bemenni abba a lakásba, hogy úristen, hol járok, mit keresek én itt? Itt bűnözők laknak, ez milyen hely, úr isten? Testidegen élmény volt. Mintha valami rossz álomban lettem volna. Ment a légkondi, de kint csak 22 fok volt, a tv-ben hip-hop zene ment. A csaj percekre eltűnt, miután a fürdésből megjöttem. Már ott a fürdőszobában tudtam, hogy innen gyorsan el kell húzni. A csaj pár perc múlva előjött, megkínált narancslével. Elfogadtam tőle, de akár meg is mérgezhetett volna ott akkor. Teljesen le voltam fagyva, és persze a szerszámom se reagált semmit.
Nem is történt semmi köztünk, elhúztam onnan, de a pénzt buktam. A csaj még szinte meg is sértődött, hogy nem dugták meg. Lehet, hogy bejöttem neki. Mondta, hogy mindenkinek nagyon bejön, odáig vannak érte. Én nem. És utánam pár hónappal valaki az adatlapjára rossz értékelést írt, ugyanúgy járt, mint én.
Most tervezem, hogy újra elmegyek egy csajhoz, de már nincsenek nagy illúzióim. Alaposabban meg fogom nézni, kit is választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!