Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akkor is félreléptek ha a párotok kielégít minden alkalommal titeket, de ti változatosságra vágytok és kipróbálnátok mással is?Meg ha már ott az alkalom kihadználjátok hogy félreléphettek?
Szerintem ez ember és helyzet függő, nem lehet az összes nőre általánosítani.
Pl. én nem lépek félre, de véget vetek a kapcsolatnak ha valami nem klappol és hónapokig nem látok fejlődést. De biztos van olyan nő aki felrelépne akkor is, ha minden rendben van, mert imponál neki a másik férfi vonzalma (ismertem ilyet személyesen) vagy mert izgalmas neki a lebukás veszélye.
Aki változatosságra vágyik nem biztos hogy el fogja mondani a párjának. Sőt inkább lenézi a kapcsolatát és megtartja a párját ha nincs ló alapon. Egy nap valahol felszedi a pali, jól behülyíti a xar dumájával, és hipp hopp már a taliról beszélnek. Aztán jön az "átmegyek a baratnőmhöz/megyünk a csajokkal bulizni" -duma. Ne legyünk álszentek, minden nőnek van zsánere és ugyanúgy stírölik a palikat.
Utána meg rákenik a párra, vagy a barátokra, vagy a drogra/piára hogy megcsúsztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!