Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék leszokni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszokni az örömlányokról? Heti legalább 1 alkalom évek óta.

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 11:22
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha talász választ írd meg nekem, mert van egy haverom aki szintén elkurvázza az összes pénzét. Kint dolgozik németbe, szóval van is neki mit "elbaszni". Pedig annyi pénzből már háza lenne. De nincs semmilye, csak a telefon ami nála van..
2022. jún. 9. 11:33
 2/43 anonim ***** válasza:
85%
szerzel egy csajt, és ennyi, majd ő leszív
2022. jún. 9. 11:35
 3/43 anonim ***** válasza:
87%
Az örömlányozás valóban egy függőség lehet, nem veszélytelen a dolog. Én is örömlányozok, idén kezdtem, havi 2 alkalom, és most csökkentem le egyre, utána már szeretném elhagyni. Júniusban már csak egyet megyek dugni.
2022. jún. 9. 11:48
 4/43 anonim ***** válasza:
18%

Bizalmat kellene kiépíteni, és pozitívabbakat feltételezni másokról, és persze MAGADRÓL is.

Meg kell tanulni kikapcsolni a gyanakvó+kritikus énedet.

Ezt férfiként mondom, és nincs tapasztalatom ebben. 100× hamarabb prostitualnám magam, sem minthogy én fizessek valakinek (nem, nem azért mert sóher vagyok, vagy mert nem tudnám kigazdálkodni).

2022. jún. 9. 11:52
 5/43 A kérdező kommentje:
Sikerülne leszokni ha találnék egy bombanőt, nagy cicikkel, kerek popsival, aki nem rendetlen és elpakol maga után, illetve kiszedi a haját a lefolyóból.
2022. jún. 9. 11:53
 6/43 anonim ***** válasza:
72%
Húsz éve jártam , most tervezem újra menni. Én is attól félek , hogy rákapok a dologra ezért sem mertem belevágni. Évek óta nem szexeltem pedig van barátnőm aki nem akar. Szerezhetsz csajt de úgy jársz mint én . Csak az első időkben akar szexelni. Rájössz, hogy azt is csak "kényszerből csinálta". A nők nagy része utálja a szexet. Megteszi addig ameddig van vesztenivalója. Amint érzi, hogy magához kötött vége a szexnek. Ha jó baráti beszélgetéseket és sétát akarsz akkor barátnő. Ha minőségi szexet akkor fizetős lány. Ők profik, ez a szakmájuk. Egy barátnő meg sem közelíti őket, főleg amikor rájössz, hogy baromira nem élvezte az egészet de azért támogatásokat a nagy Ő is elfogadott és elvárt. Én a szexről szoknék inkább le.
2022. jún. 9. 11:59
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
3/-as vagyok. A havi egy, az már vállalható szám szerintem. A lényeg, hogy legyen akaraterőd és tudatosan ne engedj a dugásösztönnek, legyen elég először havi kettő, utána havi egy. Ha nem csökkented le alacsony szintre a dolgot, akkor esélyed sem lesz normális életre (kapcsolatra), meg elkúrod a pénzedet is egyben.
2022. jún. 9. 12:00
 8/43 A kérdező kommentje:

"Én a szexről szoknék le inkább"

😂😂😂

Ez az egyetlen örömforrása az embernek mostanában!

2022. jún. 9. 12:02
 9/43 anonim ***** válasza:
44%

Leszokni? Találj egy barátnőt.

Ha neked nem jó szólj nekem, nekem is kéne egy. :o/

Nekem elég ha mosolygós és szereti a szex -et...

2022. jún. 9. 12:07
 10/43 anonim ***** válasza:
85%
6/-os. Én 3/-as vagyok. Lehet ezt keverni is. Otthon van a feleséged/csajod, azzal és a kölykeiddel élsz és boldog vagy, kevéske és gyenge szexxel, aztán havi egyet mész egy minőségi fizetős lányhoz. Ez egy vállalható kompromisszum szerintem. A szexről teljesen hogyan szeretnél leszokni, ha férfi vagy ? Az szerintem lehetetlen.
2022. jún. 9. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!