Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jön a strand szezon ilyenkor a családunk elég sokat strandol. Viszont tegnap a jakuzziban lazultam aztán be jött a nővérem is nem extra máskor is volt már ilyen csak nekem elkezdett felállni miközben beszéltünk így inkább abba hagytam de szerintem észre vette mert mikor megindultam be akkor utánam szólt hogy hova kapkodok nem bírok a gatyámmal? Kinomba nem tudtam mit mondani már felek a strand szezontól azóta ki sem mentem a szobámból mit csináljak? Eddig sosem volt ilyen hiszen a nővérem nem tudom mit tegyek.2022. jún. 8. 09:51
21/43 anonim válasza:
Ha nővéred nem 8 éves te meg 6, akkor tudja normálisan kezelni a dolgot. Ne szarj be..
22/43 A kérdező kommentje:
Ő 22 most
2022. jún. 8. 11:00
23/43 anonim válasza:
Akkor meg? Hidd el, több álló farkat látott már mint te puncit..
25/43 anonim válasza:
kamu vagy sem, én simán el tudom képzelni, hogy kamaszként, amikor tök könnyen felállt és egyúttal elég szégyellős voltam, ilyen helyzetbe kerüljek
26/43 anonim válasza:
Hány éves vagy 12? Akkor is tudhatnád hogy kontrollálatlanul mindenre feláll ha nem vered ki! Verd ki minél többször!
27/43 anonim válasza:
Ez csak akkor gáz, ha anyádra áll fel, testvérre nem gáz, csak gondolataid ne legyenek feléjük.
Önkontroll papuskám, önkontroll!
28/43 A kérdező kommentje:
16 és nem vagyok azóta a szobában vagyis de csak már voltam kint is mert nincsen most itthon xD
2022. jún. 8. 11:36
29/43 anonim válasza:
Ne parázz, Ő 22 évesen vágja a szitut. Beszéld meg Vele.
30/43 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet az öcsémmel, igaz ő csak hat éves, de folyamatosan taperol és állandóan áll, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, meg kell várni, amíg elmúlik. Persze nekem nyilván kínos valahol de nem fogok undorodni tőle vagy idk mire számítasz, szval nyugodtan beszéljétek meg, tudja kezelni a dolgot és nem fog megváltozni emiatt a kapcsolatotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!