Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyellem magam mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jön a strand szezon ilyenkor a családunk elég sokat strandol. Viszont tegnap a jakuzziban lazultam aztán be jött a nővérem is nem extra máskor is volt már ilyen csak nekem elkezdett felállni miközben beszéltünk így inkább abba hagytam de szerintem észre vette mert mikor megindultam be akkor utánam szólt hogy hova kapkodok nem bírok a gatyámmal? Kinomba nem tudtam mit mondani már felek a strand szezontól azóta ki sem mentem a szobámból mit csináljak? Eddig sosem volt ilyen hiszen a nővérem nem tudom mit tegyek.

2022. jún. 8. 09:51
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
8. Megölni azért nem fognak, legfeljebb ők is azt tanácsolják hogy keress egy dugópajtit. 😂
2022. jún. 8. 10:09
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

"elmondja majd apunak vagy anyunak megölnek"

És mi lesz a "vád"? Hogy felállt a farkad? Ez még valláskárosult körökben sem elégséges...

2022. jún. 8. 10:09
 13/43 A kérdező kommentje:
Jó igaz de akkor is gáz nem hiszem hogy elmondja nekik de felek hogy majd most máshogy tekint rám vagy valami
2022. jún. 8. 10:12
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben egy pár "derűs" pillanatra biztosan számíthatsz. De úgy sem fogja elmondani.
2022. jún. 8. 10:17
 15/43 anonim ***** válasza:
84%

mitol is félsz? elmondja? miért tenné?

és az akkor csak az ö verziója, tehát nyilván téged is meg fognak kérdezni.

milyena viszony köztetek? van régi elvarattlan szál? testvéri viszály stb?

sztem ha legközelebb iyet mond, hogy na mivan felállt, mond neki, hogy pfff rád akkor se ha telennél az utolsó nő :D

fogd fel poénként az egészet.

Strandon meg ha van valami, simán rá tudod fogni, hogy láttál másik csaj arra ált fel. ha veletlen valaki észreveszi....

nem értem miért vagy ilyen görcsös....lazán ember, vicceld el az egészet...

2022. jún. 8. 10:18
 16/43 A kérdező kommentje:
Nagyon jó viszonyban vagyunk nyilván egy két kis vita mindenhol van de semmi komoly mindent meg lehet vele dumálni jó arc csak ez azért nem ugyanaz.
2022. jún. 8. 10:36
 17/43 anonim ***** válasza:
84%

de, pontosan ugyan az.

vicceld el az egészet! mindent meg tudtok dumálni nem?

akkor meg mitól parázól?

2022. jún. 8. 10:37
 18/43 A kérdező kommentje:
Attól hogy mi van ha újra megtörténik nem akarom és szégyellem de ha netán megint akkor hiába beszélek most vele
2022. jún. 8. 10:40
 19/43 anonim ***** válasza:
88%
Ne stresszelj már,lehet ő meg benedvesedett,mikor látta, hogy áll.
2022. jún. 8. 10:42
 20/43 anonim ***** válasza:
29%

mi van ha mi van ha....

pláne mi van ha a hold sajtbol van...

öcsém nyomjál már be két felest és nyugodjál már le!

2022. jún. 8. 10:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!