Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs abból eleged hogy a páva fiúcskák az ecsetfejükkel meg az alfa hímek csajozhatnak csak? hogy a nőknek csak az ilyenek kellenek?
én már nem is próbálkozom a jó nőknél, csak pár kategóriával lejjebb. De ezeknek is olyan nagyok az elvárásaik. Semmi esélyem.
Egyedül azt tudom felmutatni, hogy hűséges és érzelmes vagyok, de ez a nőknek alap dolog, ezekre kellenek a pénz a pénz és még több pénz. A mellet ronda is vagyok. Számoltam több mint 100-150 lánynál próbálkoztam ha nem többnél, mindenféle dumával. De egy dugás se jött össze, nem hogy párkapcsolat. 30 leszek pár év múlva, és soha nem volt barátnőm.
Az okot abban látom, hogy nem volt előttem férfi minta, anyám egyedül nevelt, ronda is vagyok meg a magyar társadalom amúgy sem toleráns ezen a téren sem. A kamasz éveim gyűlölködve és utálva teltek el, míg ezek a senkik akik csak ordenáré módon tudnak viselkedni, ezek elvártak a jobbnál jobb csajokat. - Megundorodtam az emberektől és a magyar társadalomtól egyaránt milyen felszínes és primitív.
Azért nincs barátnőd, mert egy iszonyatosan ellenszenves, primitív ember vagy, ennyi.
Az összes többi indok, amit írtál, teljesen eltörpülnek a fő probléma mellett.
Na látod, kérdező! Ha problémád van a világgal, mert folyton kudarcok érnek, érdemes ide feljönni, majd itt felépítenek!
A net se különb, mint a valóság, itt is csak ugyanazok az emberek vannak. Ne innen várj segítséget! Elmondod, hogy 15 éve minden nő elküld a halál faszára, ezért sértett vagy, frusztrált és elkeseredett, mire közlik veled, hogy sértett, frusztrált, elkeseredett lúzer vagy, ezért nem kellesz senkinek.
Keress egy jó pszichoterapeutát!
#24 mit kellene írni? Simizhetjük a fejét, hogy biztos nagyon szimpatikus, értelmes ember, de sajnos nem az.
Az az ő dolga, hogy elmegy-e pszichológushoz vagy sem, de azt eddig is tudta, hogy itt a gyakorin nem szakemberek fognak neki írni.
Sokkal egyszerűbb, ha rájön, hogy vele van a baj.
25
Óriási problémám van a kizárólagos állításoddal, és mindenkiével, aki kategorikusan csak azt tudja leírni, hogy a kérdezőben van a kizárólagos hiba. Engedjük már meg azt az opciót, hogy azért is olyan, mert a külső hatások, tapasztalások
(magyarán mások, a külvilág) azzá tette. Az egyén nem független a közösségtől (társadalomtól), amiben él: hatás-ellenhatás (kölcsönhatás) van. Még az amerikai iskolai lövöldöző sem azért lesz az, aki, vagyis tömeggyilkos, mert maga és csak maga elbaszta saját magát.
Amúgy én meg a 27-est nem vagyok hajlandó végigolvasni: az ember, aki a kultúra, a művészetek művelőit naplopó, nyavalygó senkiknek tartja, és idealizálja a prehisztorikus, még az állatvilàgból hozott ösztönök alapján működő emberi közösségeket. Akkor tkp. kár volt az egész elmúlt 5-8 ezer évért.
#28:
ez a kérdező idáig kb. 60 kérdést írt, és mind hasonló témakörben. Van olyan nap, hogy 3-4 ilyen kérdést is kiír.
A kérdésekre kapott jó válaszokat nem valósítja meg, és gyakorlatilag bármit írnak neki, azt ő leszólja, és megmutatja, hogy az miért nem jó.
Ismered azt a kifejezést, hogy "emberi játszma"?
29
Oké, aki nem akar átmenni a zebrán, azt nem érdemes átrángatni.
De szerintem mindenki ismer olyan pasit, aki igenis minden, általatok felsorolt életvezetési tanács szerint él, társasági ember, imádják, az eszét, humorát, jellemét – csak épp dugni sose akar vele senki. És akkor így megy a csodálkozás a baráti körökben, hogy hát ez az Ede olyan jó fej, cuki, kedves, intelligens, figyelmes, szórakoztató; és mégsincs sosincs nője, hát de érdekes… Csak épp maguk a csodálkozók se dugnának vele sose – hát azt azért mégse, ne viccelj, az Edével? És mindenki pakolja a barátzónába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!