Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem szeretek szopni?
A barátom mindig készségesen kinyal engem, kérni sem kell rá. Én ezt viszonozni akarom neki, és meg is teszem sokszor, de egyszerűen utálom csinálni. Számomra baromi unalmas, de nem ez a legnagyobb probléma, mert az a része elvileg a lényeg, hogy a barátomnak örömet okozok.
Ami rosszabb, hogy én nagyon kényes vagyok a szagokra, ízekre, stb és hát a sperma íze borzalmas, akármit eszik a barátom. Van egy ilyen alap íze, meg állaga, ami egyszerűen gusztustalan számomra, szinte küzdök a hányingerrel, miközben csinálom. Évek óta próbálom, de nem sikerült megszokni, konkrétan a szaga is gyomorforgató számomra.
Nekem alapból a legkisebb gusztustalanságnál is az étvágyam elmegy a világ legjobb kajájától is, szagtól önmagában képes vagyok elhányni magam, szóval én az ágyon kívül is ilyen ember vagyok és nem bírom ezt leküzdeni.
Viszont nem akarom, hogy amit a barátom csinál, az ne legyen viszonozva, mert baromi jól csinálja, orgazmusig műveli kitartóan. Én viszont ekkora lúzer vagyok, hogy képtelen vagyok a kényeskedést elengedni a barátom kedvéért. Nektek van valami tippetek, praktikátok erre? Mit csináljak? Tényleg nem tehetek róla.
Légyszi ne szóljatok be, mert így is eléggé rosszul érzem magam emiatt.
23N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!