Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mit kellene tennem ebben az esetben?
16 éve vagyunk együtt a feleségemmel és kb 5 év után volt az, hogy rendszeresen hármasoztunk vagy épp kettesben volt más férfival, illetve ritkán, de volt gangbang is. Mindkettőnket izgatta a dolog. Jól éreztük magunkat. Utána jött a baba téma, akkor leálltunk vele. Most már idősebbek a gyerekek és elkezdtem neki emlegetni ezeket a dolgokat, hogy lehetne újra akciózni. Aztán valamiért nem akarja és amikor megkérdeztem, hogy miért, akkor azzal jön, hogy nem látja magát szépnek, de ezt nem fejti ki. Császárral szült, de szépen varta az orvos. Az alakja teljesen jó, nem értem miért mondja ezt.
Mindenben támogatom így mondtam neki, hogy bármit szeretne, én benne vagyok. Szexuálisan is meg a külsejével kapcsolatban is. Felajánlottam, hogy menjünk el egy megbízható nő ismerőshöz, aki profi fotós és csináljon róla egy akt sorozatot, hogy milyen szép is. Az mondjuk tetszene neki, de nem bízik meg a nőben.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!