Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, egy tapasztaltabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, egy tapasztaltabb férfitól minden esetben az az elvárásotok, hogy nagyon jól teljesít az ágyban?

Figyelt kérdés
Tehát ha tudjátok egy férfiról, hogy sok csaja, szexpartnere volt, akkor mindenképp úgy álltok hozzá, hogy sokáig bírja, és nagyon jól kielégít?

2021. dec. 18. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az az elvárás. De ez a valóságban nem mindig történik igy.
2021. dec. 18. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. dec. 18. 14:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, és ha mégsem így van, az nagy csalódás, vagy kizáró ok?
2021. dec. 18. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Csalódás. De ha több alkalom után sem fejlődik akkor az kizáró ok.
2021. dec. 18. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagy elvárás. Ha már beharangozta a tüzijátékot ne csak meggyújtott gyufa legyen a teljesítmény.

Szexnél is fontos az összehangolódás. Ha látom, hogy ez jó lesz csak össze kell szokni azzal nincs baj, nem csalódás. Picit egymás képére kell formálnunk a dolgot.

De ha semennyi nem érződik abból, amiket mondott hogy tapasztalt az már csalódás és kizáró ok.

2021. dec. 19. 07:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban arról van szó, hogy nem dicsekszem semmivel, de a csaj tudja, hogy volt már dolgom elég sok nővel. De ennek ellenére gyorstüzelő vagyok, amin sajnos minden próbálkozas ellenére sem tudok változtatni. Ezért kérdezem.
2021. dec. 19. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Verd ki előtte párazor.

Kezdetnek csak nyalogasd izgasd sokáig.

Plusz vegyél fel pénisz gyűrűt és csináld azután is, hogy elélveztél.

Kicsit fájdalmas de én ezt szoktam. Idővel meglehet szokni és folyamatos inger+pénisz gyűrű miatt nem is szokott leállni.

Egyébként meg ha gyors tüzelő vagy, akkor mond el. Én mindig elmondom, hogy az első kör nekem mindig rövid az elején. Az őszinteség fontos.

2021. dec. 19. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:

7es

Köszi a tippeket, nyilván azért én is tudom ezeket. Elmondom én is a csajoknak, meg ha nem, úgyis észreveszik, hogy keveset bírom. Ami érdekes, hogy nem szoktam olyan rossz visszajelzéseket kapni emiatt, mint amit pl itt az oldalon sugallnak, hogy mennyire gáz ha 4-5 perc után elélvezek, vagy akár hamarabb.

Sajnos többedik menetben is ugyanolyan hamar elmegyek, cserében még a merevedésem sem olyan már. A gyűrű sem sokat segít, abban is lekonyul. Lidkokainos spray valamennyit segített, de az sem mindig.

2021. dec. 19. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!