Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ebben az esetben lefeküdnétek a párotok vonzó barátjával?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez a kérdés volt az alap és most az a kérdés, hogy mi lett volna, ha a férjetek is partner ebben, mert tetszik neki az ötlet?
Mehet a dolog kettesben és hármasban is természetesen.
Vagy maradt volna fantázia.
Leginkább azoktól várom a választ, akik tegnap is válaszoltak.
Köszönöm.
Bocs hogy pasiként írok, de én úgy indítom az összes párkapcsolatomat, hogy elmondom a nőknek, hogy nekem favorit a hármas 2f1n felállásban, bárkit hozhat, nem zavar, de ha neki ez a hármas nem fér bele pár havonta, akkor nem egymást keressük.
Nyilván sokan kiesnek emiatt, de akivel kapcsolatom volt, ott mindig volt, hogy idegent, barátomat, vagy akit ő választott vettünk be.
Nekem ez olyan természetes, mint másnak az alap szex.
Most is párt keresek, nyilván nem egyszerű ezzel a kikötéssel, de már úgy vagyok, hogy ami nekem a best, azt meg akarom élni!
2.
Mennyi az arány?
Egyébként szerintem a legtöbb nő vevő rá, de ezzel indítani elég meredek 😁
Viszont bátor vagy.
2-es vagyok, vevők lennének rá, de kapcsolatban ritkán vállalják, mert biztos azt gondolja a párjuk, hogy mekkora ribik, pedog erről szó nincs...
Arány? 🤔 egy 14 éves kapcsolat, 2 havonta hármas, és volt pár csere is néha.
3 éves kapcsolat havonta hármas.
Szexkapcsolat 1 évig, 2 hetente hármas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!