Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy nő elvárhat olyat amin nem lehet változtatni de egy férfi nem ?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi leírja itt hogy ő neki nagy mell, vagy babapunci kell ő egyből csak egy incel kisfiú. De ha egy nő írja hogy neki szép, felfele ívelő vagy egyenes és nagy pénisz kell akkor az jogos elvárás amihez joga van. A férfinak miért nincs joga hozzá ? Mert ha egy férfi kiírja a fentebbi dolgokat szétszedik egyből.
jan. 24. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennél sokkal jobb az, amikor egy nő azt mondja, hogy 180 cm alatt nem hajlandó kezdeni férfivel (nem magamról beszélek, 183 cm vagyok), pedig a magasság egy olyan dolog, amiről egy férfi se nem tehet, se változtatni nem tud rajta (nem olyan, mint egy mellműtét), ellenben ha férfi írja azt, hogy túlsúlyos nővel nem kezd, szétszedik, pedig arról az adott személy ténylegesen tehet, és változtathat is rajta.

Plusz a testmagasság nem jár együtt egészségügyi kockázatokkal és életminőséggel, míg a túlsúly igen.

jan. 24. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

" De ha egy nő írja hogy neki szép, felfele ívelő vagy egyenes és nagy pénisz kell "

Ilyet sose hallottam, pedig már nem vagyok fiatal gyerek.

jan. 24. 14:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Olvasd el itt
jan. 24. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Erre valahogy nem jön sok válasz .. mert pont rátapintottam a lényegre.
jan. 24. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy vannak vele nők ha már a srácoknak lehet elvárásaik akkor nekik is.

Mondjuk a legnagyobb hülyeség szerintem mind két fél részéről olyat elvárni a másiktól ami amúgy nincs meg neki. Lehet fétis szerint is keresni akkor már párokat.

Mondjuk a a babapuncit és a az egyenes fütyköst nehéz kiszűrni :'D.

jan. 24. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem úgy vannak vele nők ha már a srácoknak lehet elvárásaik akkor nekik is."

Fordítva. Általában még mindig a férfiak azok, akik szélesebbre engedik ebben a spektrumot. A nők esetén láttam olyat, mikor ugyanaz a személy(!) is tetszett, avagy nem tetszett, aszerint, hogy m máshogy fésülte a haját. És nem egy ilyen van.

Míg a pasiknak ha beírsz egy kérdést, hogy a 10 nőből melyik tetszik, sokan lesznek, akik azt mondják, hogy mindegyik. Ilyet is láttam itt.

jan. 24. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Mert a nő a befogadó.

Ilyen egyszerű.

Egy nő talál 2 perc alatt pasit aki megcsinálná egy pasi meg nem talál nőt

jan. 24. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem mindig utolsó. De ha így is van ennek mi köze ahhoz hogy a férfiaktól azt várják hogy kb semmi elvárásuk se lehessen csak a nőknek ?
jan. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!