Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nem szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem szeretek szopni?

Figyelt kérdés

A barátom mindig készségesen kinyal engem, kérni sem kell rá. Én ezt viszonozni akarom neki, és meg is teszem sokszor, de egyszerűen utálom csinálni. Számomra baromi unalmas, de nem ez a legnagyobb probléma, mert az a része elvileg a lényeg, hogy a barátomnak örömet okozok.

Ami rosszabb, hogy én nagyon kényes vagyok a szagokra, ízekre, stb és hát a sperma íze borzalmas, akármit eszik a barátom. Van egy ilyen alap íze, meg állaga, ami egyszerűen gusztustalan számomra, szinte küzdök a hányingerrel, miközben csinálom. Évek óta próbálom, de nem sikerült megszokni, konkrétan a szaga is gyomorforgató számomra.

Nekem alapból a legkisebb gusztustalanságnál is az étvágyam elmegy a világ legjobb kajájától is, szagtól önmagában képes vagyok elhányni magam, szóval én az ágyon kívül is ilyen ember vagyok és nem bírom ezt leküzdeni.

Viszont nem akarom, hogy amit a barátom csinál, az ne legyen viszonozva, mert baromi jól csinálja, orgazmusig műveli kitartóan. Én viszont ekkora lúzer vagyok, hogy képtelen vagyok a kényeskedést elengedni a barátom kedvéért. Nektek van valami tippetek, praktikátok erre? Mit csináljak? Tényleg nem tehetek róla.

Légyszi ne szóljatok be, mert így is eléggé rosszul érzem magam emiatt.

23N

2022. jún. 1. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Ami nem esik jól, azt nem kell csinálni.

Ha pedig valaki szeret, akkor ezzel együtt is szeretni fog.

Nekem például hasonló esetben kifejezetten rosszul esne, ha a barátnőm olyasmit tenne, amiről tudom, hogy undorodik tőle.

A szexualitásnak nem az a lényege, hogy mániákusan legyen minden lyuk betömve. Tucatnyi más módon lehet még örömöt okozni egymásnak.

2022. jún. 1. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy fura ötlet, de az nem működhet, hogy valami illatosat kensz az orrod alá, ami elnyomja a szagokat? Ilyen erős mentolos illatú zselét szoktak, semmi mást nem érzel tőle. Az ízre meg csak annyi, hogy nem kell lenyelni, azt senki nem várja el. A legvégén már csak kézzel csinálod.
2022. jún. 1. 16:50
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Én férfi vagyok és meg érteném ha a barátnőm undorodna ilyesmitől nem kérném akkor tőle

Ha szeret úgy is meg érti mondjuk akkor adj neki a szopás helyett 1 pénisz masszást és közbe használd a cicid is légy kreatív vagy mondjuk próbáld ki vele az anált ha még nem volt

2022. jún. 1. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Azt csinálod hogy amit ide leírtál azt szépen elmondod neki. Ha tényleg szeret akkor meg fogja érteni és visszafogottságot tanúsít. Annyi helyre mehet még a cuccos ami jó - csak találtok kompromisszumot :)
2022. jún. 1. 16:59
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
Befogod az orrod és szivsz mint kisboci,másképp készulhetsz hogy repulsz a kapcsidbol. Nálam legalább is már repulnél mert amig Csaj elvárja hogy nyaljak de azonkivul hogy szétteszi lábát mást nem tesz az lapát
2022. jún. 2. 06:26
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
De most komolyan legalább ne állítsd be magadat ennyire egy áldozati báránynak, nincs jobb dolgod, mint nyavalyogni és trófeaként gyűjtögetned az egyetértő válaszolókat???
2022. jún. 2. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Én már rég kidobtalak volna
2022. jún. 2. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
De ráérsz.
2022. jún. 2. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora beteg emberek vannak itt... ugyanezt a kérdést leírja fordított helyzetben... szó szerint...
2022. jún. 2. 15:05
 10/11 A kérdező kommentje:

#1 Ez igaz, csak én azt szeretném konkrétan viszonozni, hogy ő csinálja nekem szájjal. Csinálunk igazából mást is, ami ugyanolyan jó, csak én tudom, hogy ő a szopást nagyon szereti, szóval ezért akarnám legalább alkalmanként csinálni.

#2 Ilyesmire én is gondoltam, csak attól félnék, hogy mondjuk az anyag rákerülne a farkára és elkezdené csípni vagy ilyesmi. De ennek azért utánanézek.

#3 Az anált egyszer próbáltuk, annyira nem fogott meg se engem, de a barátomat. De amúgy az igaz, hogy a szopáson kívül azért lehet még mást is csinálni, csak én konkrétan azt akartam viszonozni, hogy ő csinálja nekem szájjal.

#6 Én közöltem a kellemetlen tényeket és tanácsot kértem. A többit csak te látod bele, gondolom valami belső frusztráció miatt. Ezt nem velem kell megbeszélni, hanem a pszichiátereddel.

#7 Nem ez volt a kérdés

#9 Ezt kifejtenéd?

Köszi mindenkinek a válaszokat.

2022. jún. 3. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!