Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok a lanynak fogni es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a lanynak fogni es simizni a popsilyukat szex kozbe? Csak engem vonz ez?

Figyelt kérdés
Es ha a seggere elvezek el akkor is kozbe masik kezemmel simogatom ott mert nagyon vonz de sajnos analt nem szeretne, tudtok valami tanacsot adni? Es olyat nem szeretnek amit nem akar de lehet tetszene neki. valami tanacsot tudtok adni?

2022. máj. 30. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudok tanácsot adni, és igen szoktam izgatni szex közbe
2022. máj. 30. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Van olyan lány-nő aki szereti! Ezek szerint ő nem olyan! Ha neked erre feltétlenül igényed van, akkor egy másik partnert kell(ene) keresned!
2022. máj. 30. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam simogatni szex vagy orál közben.
2022. máj. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!