Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor nyalták ki először a popsilyukatok? Hány évesen, milyen volt? Azóta milyen gyakran van kedved ehhez?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 21:22
1/65 anonim válasza:
Még nem nyalták ki és nem is fogják soha,ott tabu.
2/65 anonim válasza:
17 évesen, semleges volt (nem ott kell nyalni), soha.
3/65 anonim válasza:
Engem nem zavar ha nyalás közben picit oda téved a nyelve a páromnak. Még jobban felizgat. 17 voltam, tetszett.
4/65 anonim válasza:
25 évesen nyalták ki először. Furcsa érzés volt, de azóta már az anál előtt igénylem is rendszeresen.
6/65 anonim válasza:
Engem minden szarás után kinyal az uram. Nem vagyok hülye, annyi pénzt kiadni arra a drága vécepapírra. Manyika, 52
7/65 anonim válasza:
16 nagyon felizgatott
Nem tudom, számomra baromi jó érzés, meg úgy a gondolata is, vagy nem is tudom pontosan elmagyarázni:D
Azóta minden szexnek hosszas része.
8/65 anonim válasza:
Én mosom meg a puncit, és a popót is alaposan, és még alaposabban nyalok. 31 volt, amikor a fenekét kinyaltam.
9/65 anonim válasza:
24 évesen nyalta ki először egy barátnőm. Már előtte is nagyon kancás voltam. Az volt életem egyik legjobb szexuális élménye. N
10/65 anonim válasza:
16, egy nálam idősebb nő csinálta. Azóta imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!