Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor nyalták ki először a popsilyukatok? Hány évesen, milyen volt? Azóta milyen gyakran van kedved ehhez?
Épp ma. Azt hiszem rendszeres lesz :)
17/L
Fhúúú, fogalmam sincs...
Párommal, 13 éve vagyunk együtt, ő imádja a fenekemet. Orálnál rendszerint előkerül, oda is levándorol. Fura, csikis, kellemes de nem az igazi izgató... Viszont előjáték, azt élvezem ha az ujja simogat, fejt ki ott nyomást, játszik... Olyankor "csak" otthagyja bőnyálasan a bejáratnál az ujját, kényezteti a puncit és pimaszul megvárja, hogy vonaglás közben én csússzak rá a csípőmmel... 😅
Nem árulok el meglepetést: az anál is része a repertoárnak.
Én is viszonoztam már neki, párszor ímmel-ámmal, egyszer viszont ösztönből, lelkesen. Cumi, le herék, gát, popó. Közben kézimunka. Az beindította, szégyenkezett de látszott hogy baromira élvezi... 😁
36N
23#
Ha úközben rádjön,akkor xarosan mész haza?
Fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!