Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor nyalták ki először a popsilyukatok? Hány évesen, milyen volt? Azóta milyen gyakran van kedved ehhez?
Nekem nagyon bejön, nyelvvel, kézzel izgatva is! Egyik kedvenc erogénzónám.
Már az első barátnőm is természetesnek tartotta, nem okozott neki problémát. Tulajdonképp, akkor jöttem rá, milyen szuper érzés (ez is). Jómagam is élvezettel nyalogatom a csajok fenekét puncinyalás közben. Legtöbb nőnek (80 százalékuknak) van rá igénye. Akkor fordítva, miért ne tennék ők is?
Első házasságomban, kb. 1 év után próbáltuk ki a prosztatamasszázst is, ami szintén élvezetes, ha megfelelően felvilágosult a páros.
Nem, nem vagyok meleg! Ez nem erről szól! Ez is egy örömforrás, egy kis alkalmi extra, a sok szexjáték közül. Mivel, nem mindennapos (egyik félnél sem) a fenéknyalogatás vagy a hátsó behatolás, megmarad izgalmas extrának. Így talán még különlegesebb.
Anál szexben volt részem pár alkalommal fiatalabb koromban (20-21 évesen), de az nem volt rendesen előkészítve, ezért nem is élveztem igazán.
De olyan igazi jó popsinyalásos élményem szerintem tavaly volt először, 41 évesen.
A mostani pasimmal egészen felszabadult, tabutlan a szexuális életünk, és - nyilván rendes tisztálkodás után - mindketten végigvizsgáljuk egymás popólyukát és a környékét is. Nekem nehezebb volt engedni, de mivel ő imádja, és rettentő figyelmes és ügyes is, ezért hamar átlendültem. Egészen hihetetlenül selymes ott a terep, aki nem próbálta, el sem tudja képzelni.
Azóta masztizás közben magamnak is szoktam izgatni a környékét, nagyon rá lehet ám kattanni. :)
Én a barátom popsiját szoktam kényeztetni. Annyira tudja élvezni!
En is szeretem nagyon ha ott jár a nyslve! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!