Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok arról, hogy az első randin nincs szex? Ehhez mindig lehet tartani magát az embernek?
A 10 randin is meggondolja az ember.
Hova sietsz?
Kapcsolatot akarsz, vagy alkalmi szexet?
Döntsd el, és olyan helyen kereskedj.
Milyen első randi?:D Több hétig nincs szex. Nyilván nem fogok idegenekkel összefeküdni. Egy párkapcsolathoz ezer meg egy dolog kell, fontos hogy megismerd a másikat. Különben honnan is tudhatnád, hogy ez valami hosszútávú lesz? Ha alkalmi szexet akarok, akkor keresek azt, de ha randizom valakivel, alap hogy nem dugunk egy ideig.
Miért ne lehetne kibírni? Nem is kívánok meg olyat, akiről semmit se tudok.. Sőt tovább megyek, ha rám nyomul a pasi vagy utalgat a szexre vagy bármilyen szexualitással kapcsolatos kérdést feltesz, kukázom azonnal. Egy normális ember nem viselkedik így, max az aki hazudik meg manipulációval akar rávenni szexre. Az ilyen meg hulladék. Ha valaki dugni akar, mondja meg egyenesen. Akkor lehet róla szó, ha érzem azt amit kell. Ha randizással álcázza a dolgot, akkor kuka.
#4: Elhiheted, hogy nem mások miatt nem dugok az első randin, hanem magam miatt. Pont leszarom ki mit hisz vagy gondol rólam. Az ilyen csak az önbizalomhiányos irányítható emberek fejében járkál maximum. Az hogy te ilyen csajokra nyomulsz, mert a normális csajoknál nem lenne esélyed, az egy másik dolog.
Nekem eddig csak olyan barátnőm volt akivel első talinál ágyba mentünk. Persze mindet neten ismertem meg és nem is voltak hosszútávúak. Én rendes kapcsolatot akartam pedig. :c
Védelmemre szóljon, hogy a hölgyek nyomultak nagyon.
Egy barátnőm volt aki lassan akart haladni és sikerült egy hétig kibírni.
Egyszerűen számomra is nehéz elképzelni egy rendes kapcsolatot ahol a szex csak másodlagos. Olyan mintha ebbe a világba ez lenne a normális. Remélem a mostani barátnőmmel lassan haladhatunk. ^^
De azt meg én nem fogom bírni. x_x
Fuhuhu de fura ez a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!