Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor nyalták ki először a popsilyukatok? Hány évesen, milyen volt? Azóta milyen gyakran van kedved ehhez?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 21:22
41/71 anonim válasza:
16 voltam amikor úgy döntöttem kipróbálom és nagyon tetszett!
Azóta rendszeresen nyalatom magam így is.
42/71 anonim válasza:
Kb. 25 évesen. Nem rossz, de nem igazán igénylem. Ha a párom szeretné akkor mehet felőlem.
43/71 anonim válasza:
19 évesen. Elsőnek furcsa volt és nem is izgatott, de miután eltudtam engedni a gátlasaim már élveztem. Azóta is van igény rá.
44/71 anonim válasza:
33 éves voltam és nagyon jó volt. Azóta is igénylem és meg is kapom.
45/71 anonim válasza:
Idén márciusban. 35évesen.
Teljesen random történt eddig nem igazán foglalkoztakna férfiak a fenekemmel volt persze anál,de nyalakodni nem igazán akart senki.
Amugy van benne valami bünős élvezet,meg csikis is.
46/71 anonim válasza:
16 éves voltam, most 23 is azóta egyszer volt újra pedig úgy élvetem.
47/71 anonim válasza:
A férjem úgy 23 éves koromban. Semmilyennek tartom. Nem vágyom rá, az anál sem jó csak ha előtte elöl rendesen felizgulok. Jobban szeretem, ha csiklónyalás közben ujjaz, aztán rendesen megdug. 40 évesek vagyunk, sok minden próbáltunk már, de a normál szex volt eddig mindig a tuti.
48/71 anonim válasza:
20 szülinapomon nyalta ki először a barátom a popsimat és nagyon bejött. Ez idén tavasszal volt azóta többször is megismételte már és mindig élvezem de a legelső volt a legfantasztikusabb
49/71 anonim válasza:
18 voltam, szinte semleges volt. Azóta sem jön be annak ellenére, hogy az anált kedvelem.
50/71 anonim válasza:
18 évesem az akkori barátom.
Eleinte semleges volt, de egy pár alkalom utána már élveztem.
Azóta is igénylem, ha a partnerem is izgatja a dolog. De nem elvárás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!