Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek ciki az ha egy fiú 23 éves koráig csak 4 x szexelt?
Figyelt kérdés
Nekem csak ennyi jött össze. Nincs sok szerencsém, barátnőm nem volt még , csak kaland.
A legtöbb velem egykorú lány már több ezerszer csinálta valószínüleg.
Mit gondoltok egy ilyen fiúról?
2022. máj. 26. 20:51
1/10 anonim válasza:
Nem, nem ciki.
Nem gondolok róla semmit. Őszintén alap esetben nem is érdekel, pontosan hányszor feküdt le és kivel. Nullánál többször, ok, nem kell az egész nyilvántartást lenyomni.
2/10 anonim válasza:
Senkit se érdekel ez.. rajtad és az 1 bites haverjaidon kívül
3/10 anonim válasza:
Az élet egy Ki nevet a végén játszma. Amint jobban megy a sorsod, emlékezni se fogsz rá. Egyébként simán találsz még szűz lányokat is hasonló korosztályban. Nem tudom, honnan veszed ezt.
5/10 anonim válasza:
Az sem lenne ciki ha még szűz lennél. A nők az embert, a Férfit keresik, azt hogy milyen vagy, nem pedig azt nézegetik hányszor dugtál. Ez nem iskola, hogy az ellenőrzőben vezetve legyenek a dolgaid.
6/10 anonim válasza:
Ennyi idősen már vagy 1000x, most ment el a nő, hajt a török vér nemhiába, te is nyomjad 4 alkalom az 0
24f
6x bajnok
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, párom 23 éves volt mikor elvesztette a szüzességét velem (én is az voltam).
9/10 anonim válasza:
Nem ciki de én azokat a férfiakat jobban szeretem akik értenek a nőkhöz..ha összvissz 4x szexeltél nem hiszem hogy sok tapasztalatot tudtál szerezni arrol hogy mi jó egy nőnek
10/10 anonim válasza:
Az sem lenne ciki, ha egyszer sem. Ez a gondolkodás, hogy mi ciki, mi nem, ez viszont óvodás szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!