Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves szép, nyitott természetű csajszi kb hányszor szexelhetett már nagyságrendileg?
Ez egy matekfeladat?
Hát akkor nézzük.
Elvileg 14 éves korától már elkezdhette a dolgot, az-az tegyük fel, hogy 9 éve már jártas a témában.
Ha feltételezzük azt, hogy minden hétvégén volt legalább 1 partnere, akivel legalább 1x szexelt, akkor az évenkénti 52 hetet felszorozzuk 9 évvel, ami elvileg 468 hét.
Ergo kb ugyanennyi alkalom a fenti adatok alapján... :,D
Én 23 éves vagyok, 17 éves korom óta élek szexuális életet.
2 férfival feküdtem le, hosszú kapcsolat mindkettő, a 2. most is tart. Nyilván nem számolgattam, de szerintem olyan 600-800x szexelhettem.
Én nem vagyok szép, nyitott, de 23 vagyok. Későn kezdtem a szexuális életet, 18 éves koromban, tehát 5 éve. Két partnerem volt, az egyikkel most is együtt vagyok. Heti 2-3 alkalommal szexelünk, néha többször, kevesebbszer szinte soha. (Az első partneremet nem számítom bele)
Tehát: 52x3x5=780. Ez persze megközelítő szám, de ha nekem ennyi volt, akkor gondolom, egy nálam szebb nőnek még több lehet.
De: ez függ a libidójától, hogy volt-e állandó partnere, hogyan áll a szexhez (vár-e vele hónapokat, kell-e hozzá érzelem stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!