Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ismerkedéskor örültök neki, ha kiderül, kicsit perverzebb dolgokra is nyitott a pasi?
Figyelt kérdés
Persze nem nyomul ezzel, nem erőlteti.2022. márc. 19. 19:02
1/18 anonim válasza:
Attól függ mi az. Valami nekem is bejön valami pedig kifejezetten taszít
2/18 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, attól függ, miben nyilvánul meg.
3/18 anonim válasza:
Attól függ mit takarnak a kicsit perverzebb dolgok.
4/18 anonim válasza:
Minden nő örül a peggingnek, mert minden nő titokban meg akar olyat csinálni a sráccal.
5/18 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök neki, mivel én is elég perverz vagyok, vagyis lennék. Még sosem voltam domináns pasival, az ilyen tipus illene hozzám.
6/18 anonim válasza:
Attól függ mi az, mert nekem is vannak kicsit perverzebb vágyaim :)
7/18 anonim válasza:
5, Most rá fogsz jönni a privátokból hogy a gyakori valójában tele van domináns pasikkal.
9/18 anonim válasza:
Na elöjonnek a sub retek pitsak
De utalom őket
10/18 anonim válasza:
Egyaltalan nem hatrany, nekem is vannak vagyaim (pl. szeretem ha egy pasi hatarozott, dominans), de csak akkor ha nem eroltet olyat, ami engem taszit.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!