Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek 23 éves szűz fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek 23 éves szűz fiú vagyok menjek el prostihoz?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam rondának de valahogy nem jövök be a lányoknak

Probálok velük szemezni de már ott érzem hogy jobb ha nem szólitom meg őket (egyszerűen undoitó) aztis tudni kell hogy válogatos vagyok a vastagabb combu seggü lányok jönnek be arcra meg bármilyen amelyik nekem szimpatikus valaki tudna nekem segíteni mert nagyon nagy szexhiányom van az igazit meg még korainak tartom. Nemis nagyon foglalkozok az igazival de ez nekem nagyon kellemetlen probálok nyitni az emberek felé de ez semm akar működni( nagyon haragszom a lányokra mert szerintem most ő bennük kell keresni a hibát én bármit teszek az nemjó már nem tudom mit kéne tennem egyszerűen) undorító amit a lányok letudnak művelni. Ezert lehet prostihoz kéne mennem ... Bulikat imádom de itt magyarországon még nemigen voltam. Külföldön viszon sokat de ott se jött össze semmi de rondának nem tartom magam a farkam mérete sem pici átlagos

Coronitat(zene) szeretek hallgatni

Tenchnot stb..

2022. máj. 19. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Bro egy vodka-narancs. alapozz,lazulj el.utána jön a többi..ez így nagyon béna így nem fog összejönni semmi.
2022. máj. 19. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Huuu. A zene felejtős édes istenem :D :D

Nyelvtankönyv.

"""

Probálok velük szemezni de már ott érzem hogy jobb ha nem szólitom meg őket (egyszerűen undoitó)"""

Ha undorító egy csajjal szemezni akkor nem csajjal kell szemezni :D

mi a péló? :D

2022. máj. 19. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Elmehetsz, de ne várj csodát egy olyan lánytól.
2022. máj. 19. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ecstasy helyretenne talán. Techno nagyon mianstream lett manapság.

A helyedben a kurvát is megpróbálnám. Menj el egy szopásra, és akkor egoboost kipipálva, de mondhatod maradnak, hogy nem egy kurvával vesztetted el.

Ismerkedéshez legjobb lenne új ismerősöket szerezned. Menj el valami tanfolyamra vagy olyan helyre, ahol ezt megteheted.

2022. máj. 19. 00:57
 5/8 anonim ***** válasza:
képet mutizol privátban?hol laksz?
2022. máj. 19. 01:47
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Egy igénytelen, érzelemmentes reszeléstől szerinted jobb lesz neked?
2022. máj. 19. 02:04
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Ha 23 évesen szűz vagy, akkor csak te nem látod magad rondának, a lányok annak látnak. Másképp szűz is maradsz örökre.
2022. máj. 19. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Add fel, és mennyél prostihoz!
2022. máj. 19. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!