Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves szűz férfi vagyok. Még sohasem csókolóztam, még sohasem volt barátnőm és még szűz vagyok. Miről maradtam le?
Nos az én szempontomból az élet értelméről, tekintve hogy imádok az aktuális barátnőmmel lenni, szexelni, beszélgetni stb. Persze ez csak a megfelelő partnerrel lesz igazán élvezetes, amelynek megtalálása egy elég kitartást igénylő munka
22F
Még mindig nem értem ezeket a szűz vagyok kérdéseket. Zavar titeket? Tegyetek ellene vagy szarjátok le mások véleményèt. De ne síránkozzatok már, mert ettől csak még puncihervasztóbbak lesztek és még jó ideig azok maradtok. És ezt nőként mondom. Tehát sokan osztoznak a véleményemen.
Kifogásokat felesleges gyártani. Külsőt fel lehet turbózni ízléses ruhatárral, fodrásszal, ápolással és magbiztossággal. Ha belsőleg nem vagytok elégedettek akkor kezeltessétek a traumáitokat, szociális szorongásotokat vagy a szocializmus hiányát és a kommunikációt.
Ez teljesen egyénfüggő.
pl. itt a 6-os válaszoló, neki az élete értelme.
Nekem meg a top10 legjobb "tevékenység"-ben sincs benne a szex :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!