Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokból maradtam ki, ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokból maradtam ki, ha még nem csókolóztam és szűz is vagyok 23 éves lányként?

Figyelt kérdés
Eddig a sulira koncentráltam, mellette gyakornoki munkát vállaltam. Visszahúzódó vagyok, fent vagyok társkeresőkön, de nem régóta, csak pár fiúval beszéltem. Kedves, aranyos, félénk lánynak tartanak. Nem vagyok túlsúlyos se, vékony vagyok. Szoktam járni vásárolni, étterembe/kávézóba meg nemrég kezdtem el edző terembe is járni. Már pszichológushoz járok emiatt, próbálunk az önbizalmam javítani. De a többi ember, hogy ismerkedik?
2021. júl. 11. 14:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem maradtál le semmiről sem. Karrieredre fókuszáltál eddig és ez nagyon szuper! Pszichológushoz is jársz! Csak így tovább! Majd eljön az ideje, ha kell!
2021. júl. 11. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
32%

Van itt egy 23 éves szűz fiú meg a haverja a 25 éves szűz srác

Vedd fel velük a kapcsolatot 😁

2021. júl. 11. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked kell érezned, hogy hiányzik e vagy sem. Nyilván aki aszexuális annak nem hiányzik. Amúgy lehet, hogy te is tehetsz erről, ha túl válogatós vagy.
2021. júl. 11. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Nem az, hogy sokból maradtál ki eddig, de ha így folytatod tovább, egyre nehezebb lesz bevallanod valakinek, hogy Szűz, nem szerzel felnőtt párkapcsolati tanácsokat és aztán ott maradsz szerető család nélkül.

Mert minél idősebb vagy, annál furábbnak fognak tartani emiatt, és talán jogosan is. Nekem is van 23+ szűz rokonom meg ismerősöm is, és igen, mindnél van valami lelki defekt. Olyanok, mint a 13 éves kislányok felnőtt testbe szorulva.

2021. júl. 11. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Férfiakat többségét abszolút nem zavarja hogy szűz vagy még.
2021. júl. 11. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem maradtál le semmiről mert a karrieredre koncentráltál és ha pszichológushoz jársz és épül az önbizalmad az már jó jel
2021. júl. 11. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Írj az Ismerkedés kategóriába, ott tuti találsz valakit. Nem fontos, hogy szűz vagy, ezt azért ne mondd senkinek először, csak ha már ugye olyan kapcsolatban vagytok.

Egyébként semmivel sem vagy elkésve, ha neked nincs ilyenre igényed (vagy eddig nem volt). Ha viszont most lesz rá igényed, akkor hajrá, és ismerkedj, jó leszel! :) Ne add fel, és keress megfelelő pasit, hidd el, menni fog! :)

Sok sikert hozzá ;)

2021. júl. 11. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Szia

Gondolom nem erre a válaszra vártál, de én megismernélek, ha Pest környéki vagy. Biztos le leszek pontozva, de ha szívesen beszélgetnék veled, ismerkedés céljából. Ha benne vagy, írj! :)

20F

2021. júl. 11. 15:04
 9/12 anonim válasza:

Szia!

En is szivesen ismerkednek veled, ha Heves/Borsod kornyeki vagy.

2021. júl. 11. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Megy ám a nyálas pátyolgatás, mert ez a 23 éves életképtelen szüzike jelen esetben (kis)lány. Bezzeg ha férfi lenne már kapná az ívet.
2021. júl. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!