Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokból maradtam ki, ha még nem csókolóztam és szűz is vagyok 23 éves lányként?
Van itt egy 23 éves szűz fiú meg a haverja a 25 éves szűz srác
Vedd fel velük a kapcsolatot 😁
Nem az, hogy sokból maradtál ki eddig, de ha így folytatod tovább, egyre nehezebb lesz bevallanod valakinek, hogy Szűz, nem szerzel felnőtt párkapcsolati tanácsokat és aztán ott maradsz szerető család nélkül.
Mert minél idősebb vagy, annál furábbnak fognak tartani emiatt, és talán jogosan is. Nekem is van 23+ szűz rokonom meg ismerősöm is, és igen, mindnél van valami lelki defekt. Olyanok, mint a 13 éves kislányok felnőtt testbe szorulva.
Írj az Ismerkedés kategóriába, ott tuti találsz valakit. Nem fontos, hogy szűz vagy, ezt azért ne mondd senkinek először, csak ha már ugye olyan kapcsolatban vagytok.
Egyébként semmivel sem vagy elkésve, ha neked nincs ilyenre igényed (vagy eddig nem volt). Ha viszont most lesz rá igényed, akkor hajrá, és ismerkedj, jó leszel! :) Ne add fel, és keress megfelelő pasit, hidd el, menni fog! :)
Sok sikert hozzá ;)
Szia
Gondolom nem erre a válaszra vártál, de én megismernélek, ha Pest környéki vagy. Biztos le leszek pontozva, de ha szívesen beszélgetnék veled, ismerkedés céljából. Ha benne vagy, írj! :)
20F
Szia!
En is szivesen ismerkednek veled, ha Heves/Borsod kornyeki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!