Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves fiú vagyok és még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves fiú vagyok és még sosem csókolóztam😔 lehet még esélyem így barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Nem gáz ennyi idősen ha nem tudom hogy kell csinálni?

Mindenki hülyének tart aki tudja hogy nem volt még barátnőm. Biztos van valami pszichés bajom 😥

2020. dec. 18. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Jön az ösztönből szerintem.. Nem egy bonyolult dolog.
2020. dec. 18. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkinek máskor jön el az ideje... Én is ugyanezt éreztem mint te 22 éves koromig nekem sem volt csók meg semmi, aztán végül meg tudtam találni a társamat. Ezért ne érezd magad kellemetlenül... Sőt meg van annak az időszaknak az előnye is amíg nincs barátnőd, nagyobb szabadság és függetlenség, azt mondom használd ki ezt élj mindennek amit szeretsz, aztán majd amikor eljön a te időd kiélvezheted azt is.
2020. dec. 18. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesen még valakinek cuki is lehet hogy nem tudod hogy kell.
2020. dec. 18. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen van pszichés bajod... először talán az önbizalomhiányt, félénkséged kellene leküzdeni a nélkül nem fog menni. Így meg csak frusztrált vagy.

Nem kell a csókolózáshoz receptkönyv, jönni fog az magától. Mármint magától nem jön, neked kell tenni érte.

2020. dec. 18. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát abból kiindúlva, hogy csajozás helyett a neten " sírsz ". Őszintén sok jóval ez nem kecsegtet, egy lány sem fog a szobádba menni, hogy figyelj leszek a barátnőd.
2020. dec. 18. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!