Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek, ha a 23 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a 23 éves barátnőtökről kiderülne, hogy szűz?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja ismerek egy lányt és nagyon jól alakulnak a dolgok, sokszor találkozunk, a bizalmába fogadott. Nemrég vallotta be, hogy még nem volt senkivel és elmondta, hogy mert eddig nem talált olyat, aki jó lett volna..stb. De kicsit megijedtem, hogy mi van, ha van valami "problémája", akár lelkileg, akár testileg. Nem tudom, mit tegyek.

2017. jan. 28. 23:05
 1/10 RRR ***** válasza:
71%
Örülnék neki,vigyáznék rá,türelmes lennék vele...és nem gondolnám azt,hogy baja van
2017. jan. 28. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért kéne problémájának lennie akár testileg, akár lelkileg? Nem értem.
2017. jan. 28. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Nekem volt 23 éves szűz barátnőm, semmi baj sem volt vele, sem lelkileg, sem testileg, csak sokat tanult (tanár lett a lelkem :) ) és nem volt ideje pasizni + félénkebb is volt az átlagnál. De 23 évesen még szűz volt, ez tuti.
2017. jan. 28. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem én is szűz maradok még egy jó darabig.. mivel eddig csak egy olyan emberrel találkoztam, aki belsőre teljesen illett hozzám , és volt, hogy 5órát is tudtam beszélgetni vele.. meg nagyon összeillettünk, ezért nem akarom akárkivel az első szexet. Csak ha valakivel tényleg ennyire megvan az összhang, mint vele volt.. és ez nagyon ritka.. Lehet, hogy a barátnőd is hasonló szituban van.. nem akarta akárkivel elveszíteni, és ha volt is kapcsolata, várt vele egy picit, hogy hogy alakul.. aztàn nem jött össze. Meg talàn ritkábban érzi azt, hogy valaki hozzá illik mint az átlag ><
2017. jan. 28. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Én 22 voltam mikor elveszítettem a szüzességem. Átlagos külsőm van, randiztam is előtte. Talán annyi baj volt hogy nem voltam soha az a nagyszájú kezdeményező csaj. De lelki gondjaim nem voltak. Én is a megfelelőre vártam és nagyon jól döntöttem. A barátom megszerettette velem a szexet, az orált. Türelmes volt velem mindenben.

Egyébként mikor megmondtam neki, nem akarta elhinni hogy szűz vagyok. Így alakult, nem bántam meg.

Ha jól alakulnak a dolgaitok, és látod őszinte veled szerintem ne hagyd veszni. Örülj, hogy te leszel neki az első, legyél vele türelmes, megértő. Hidd el meg fogja hálálni. Szurkolok nektek!:)

N

2017. jan. 29. 00:05
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Én örülnék neki! És lennék a tanító bácsija!

Türelemmel, óvatosan, figyelmesen, hajrá!

2017. jan. 29. 01:04
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem feltétlenül van vele gond. Csak még nem érezte, hogy eljött az első arra érdemes fiú. Tekintsd a legnagyobb bizalma jelének, hogy elmondta neked. Ez azt jelenti, valószínűleg Te leszel neki az első. Türelmes legyél majd vele.
2017. jan. 29. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Ennek csak az örül, aki még nem volt ostoba szüzekkel. Köszi, volt elég sok ilyen. Soha többet még egyszer!

Hagyd el a fszba, mielőtt kicsinál lelkileg! Senki nem akar ilyen babalelkűekkel szerencsétlenkedni!

2017. jan. 29. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld utolsó válaszoló, nem minden szűz lelkibeteg vagy ronda.

Mindenkinek el kell kezdenie valahol. Te is voltál "ostoba szűz". Sajnálom hogy ennyire bunkó vagy. Jobb is ha nem fekszel le senkivel. Tipikusan olyan ember lehetsz aki alázza a nőket!

Én csak azokat a válaszolókat sajnálom itt akik tapasztalatból leírták a dolgokat és le lettek pontozva. Akkor mi a hasznos válasz itt? Mondja már meg a sok lepontozó!

2017. jan. 29. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülnék, és soha el nem engedném.
2017. jan. 30. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!